skip to Main Content

 

Практичните съвети, които ще ви помогнат да готвите по-вкусно и по-здравословно

В противоречие ли са вкусната и здравословната храна? Как да намерим баланса между тях и да овладеем умението да готвим едновременно вкусно и здравословно? На тези въпроси  ще ни отговори диетологът Ипократис Пападимитракос. Не го пропускайте!

  • Ще разберете как готвенето променя храната и ще знаете коя техника на готвене е най-подходяща за конкретна храна.
  • Ще осъзнаете ползата от подправките за вкуса на храната и силата им да превръщат и най-обикновените ястия в кулинарни шедьоври.
  • Ще се вдъхновите да използвате лесни и здравословни техники за готвене, които сте пренебрегвали.

 

Уебинарът ще се проведе на 26.03.2018 г. (понеделник), от 20:00 ч. Дори и да не можете да присъствате на живо, регистрирайте се, за да получите запис на посочения от вас имейл адрес.

Ипократис е диетолог с над 15 годишен опит. Успял е да помогне на хиляди българи да се разделят с вредните си хранителни навици, станали причина за различни заболявания, наднормено тегло и затлъстяване. Ипократис вярва, че всеки може да постигне и задържи желаните килограми, като открие своето “нормално хранене”. Според него вкусът е част от удоволствието на храненето и трябва да го откриваме в ежедневното си меню, независимо дали спазваме режим за отслабване или не.

Back To Top