Безплатна книжка

Нов човек за 30 дни  

Ако сте решили да започнете да се храните здравословно или да отслабнете, тази малка книжка ще ви покаже как да сбъднете желанието си!

  • 30 малки промени за всеки ден, които да правите постепенно;
  • Практични идеи как да започнете да се храните здравословно;
  • Здравословни рецепти, които лесно да включите в менюто си.

Вашият и мейл ще бъде използван, за да Ви изпратим безплатната книжка, както и да получавате от нас безплатни съвети, рецепти и промоции свързани със здравословното хранене. В случай, че не желаете да получавате повече имейли от нас, винаги можете да се отпишете като ни пишете. Повече информация във връзка с нашата политика за защита на личните данни, можете да видите на уеб сайта ни.

30 дневен пътеводител към здравословното хранене  Започнете с по една промяна на ден и след 30 дни вече ще се храните здравословно!

Ипократис Пападимитракос

5b8bc057-ipo-event_03l03g03l03g000000[1]Ипократис е диетолог с над 15 годишен опит. Успял е да помогне на хиляди българи да се разделят с вредните си хранителни навици, станали причина за различни заболявания, наднормено тегло и затлъстяване. Ипократис вярва, че всеки може да постигне и задържи желаните килограми, като открие своето „нормално хранене“.