skip to Main Content

книгаМожете да вдъхновите много хора  и да спечелите книгата на вашия диетолог „ИПОлогия на храненето“ в три лесни стъпки:


Стъпка 1: Разкажете и покажете
Ако вече сте успели да постигнете целта си или сте много близо до нея, ще се радваме да чуем вашите истории с Топ Форма и да видим промяната във вас.

Изпратете ни историите си, заедно с ваши снимки преди и след промяната на uspeh@topforma.bg. Разкажете ни как успяхте да постигнете целта си с помощта на режимите на Ипократис. Опишете своите преживявания по време на режима; уточнете колко време сте били на режим; какво сте успели да постигнете; как сте чувствали и всичко друго, което желаете.

Стъпка 2: Вдъхновете

Историите и снимките ви могат да се превърнат във вдъхновение за хора, които са изгубили битката с килограмите или са се отказали да опитват. Вашите истории ще им покажат, че постигането и задържането на желаните килограми е възможно!

Историите ви ще помогнат и на нас да подобрим услугата си, за да можем да отговаряме на всичките ви очаквания и дори да ги надминаваме.


Стъпка 3: Спечелете

Първите 20 участника, които споделят своите истории и снимки, ще получат „ИПОлогия на храненето“ – книгата на вашия личен диетолог, за да имат постоянен източник на мотивация у дома!

evgenia_boneva


Условия за участие:

Период на кампанията:  до изчерпване на наградите

Кой може да участва: В кампанията могат да участват всички клиенти на Топ Форма, които са спазвали хранителен режим, изготвен от Ипократис Пападимитракос, минимум два поредни месеца, считано от датата на изпращане на историята. Всеки клиент може да участва в кампанията само веднъж.

Награда: 20 книги „ИПОлогия на храненето” от Ипократис Пападимитракос.

Кой печели награда: Награда ще спечелят първите 20 участници в кампанията, които отговарят на условията и изпратят достоверни истории и свои лични снимки на uspeh@topforma.bg в периода на кампанията.

Участвайки в кампанията, всички участници се съгласяват изпратените от тях истории и снимки да бъдат използвани от Топ Форма.

 

Back To Top