Отслабване на втора степен

съмишленик

 

Няма две мнения по въпроса -пътят към постигането на топ форма е дълъг и тежък, особено след празници. Повечето хора допускат грешката да тръгнат по него сами, но изпитват трудност да са постоянно съсредоточени в целта. Това пътешествие може да е много по-леко, забавно и успешно ако е споделено.  Правилният “топ форма съмишленик” няма да ви позволи да се откажете.

Топ форма съмишленикът е партньор, който не само споделя вашите цели, свързани с постигане на перфектното тегло, но и ви напътства, мотивира и подкрепя непрекъснато. Според  много експерти, в днешно време намирането на топ форма съмишленик е решаващият фактор за успеха на всяка една програма за отслабване.

Съществуват сериозни научни доказателства, че при диетите, социалната подкрепа е положителен фактор, благоприятстващ успеха и отслабването.  Някои хора дълбоко в себе си са нерешителни и без подкрепата на нечия здрава ръка, трудно ще сторят каквото и да било – въпреки че могат.

Как топ форма съмишленикът ни помага да постигнем желаните резултати? Като ни държи отговорни, мотивира ни и ни помага да сме постоянни. Смесването на тези три съставки води до получаването на ефективна и ползотворна връзка, която прави целият процес по-лек и успешен. Така че не се бавете повече, а привлечете на ваша страна някой силен съюзник! 

Кой е правилният топ форма съмишленик?

Според експертите чертите, които не бихме толерирали в своя партньор в живота или в работата – като да ни държи отговорни за всяка хапка – могат да са точно тези, които да търсим в топ форма съмишленика си.

Топ форма съмишлениците са двама души, които споделят една и съща цел и знаят, че могат да разчитат един на друг за постигането й, каквото и да е необходимо.

За някои това може да означава да готвят заедно по режимите си или да си разменят рецепти няколко пъти в седмицата. За други нужната подкрепа може да се изразява в редуване в грижата за децата, за да може всеки да отиде на фитнес или гимнастика. Понякога е достатъчно да имате съмишленик, на който да звъните всеки път, когато се изкушите от някое лакомство, за да ви разсее или да ви се скара или с когото да споделяте ежедневните си постижения.  Успехите на съмишленика ви, ще ви мотивират, а елементът на съревнование, е полезен и за двете страни.

Всеки знае сам за себе си от какво се нуждае, за да постигне целта си и точно това трябва да търси в своя съмишленик.

Къде да го открием?

Когато си изясните профила на перфектния за вас топ форма съмишленик, може би ще се сетите, че познавате точно такъв човек. Ако се затруднявате, най-подходящите места, където можете да го откриете са в работата или сред обкръжението ви от приятели и познати:

– В офиса – Топ форма съмишленици, които работят заедно могат да са си много полезни. Те се редуват да носят подходящи за режима, който спазват, храни за обяд и следобедна закуска; планират времето си така, че да ходят заедно да спортуват; наблюдават се един друг и по-лесно устояват на изкушенията. Колегите топ форма съмишленици могат да обсъждат проблемите и успехите си постоянно, да се мотивират по разнообразни начини (мейли; бележки  и др.) и да се стремят да спечелят полезното и за двамата съревнование към постигане на топ форма.

– В близкото обкръжение – Най-близките ви хора могат да ви предложат най-добрите решения, защото познават силните и слабите ви страни. Ако имате приятел, който споделя вашите цели и не се страхува да ви казва истината в очите – предложете му да станете топ форма съмишленици и направете план, който заедно да следвате.

Търси се: Топ форма съмишленик

Ако в момента опитвате да отслабнете, но ви е трудно – огледайте се около вас за подходящ съмишленик – колега, приятел, роднина или някой, който често срещате във фитнеса. Покането го на кафе и му разкажете за силата на задружното отслабване. Няма какво да губите освен излишните килограми!

Ако все още нямате индивидуален хранителен режим, можете да го поръчате от тук.

Откъс
Отслабване на втора степен
Заглавие
Отслабване на втора степен
Описание
Няма две мнения по въпроса -пътят към постигането на топ форма е дълъг и тежък, особено след празници. Повечето хора допускат грешката да тръгнат по него сами, но изпитват трудност да са постоянно съсредоточени в целта.
Автор
Издател
Топ Форма