skip to Main Content

#Хранителни съставки

Диета през лятото? 6 причини да започнеш

Беше ли полезно? Оценете ни!

0 / 5

11.07.2017

Диета през лятото? 6 причини да започнеш

 

Смяташ ли, че през лятото е по-трудно да спазваш диета?

Тези от вас, които са на това мнение, най-вероятно са оставяли диетата за „след морето“, „след лятото“, „на есен“ и много други и са направили компромис със себе си.

  • Преди да продължите, абонирайте се от тук за още полезни статии от нас и нашите специалисти на тема здраве, здравословно хранене и здравословно отслабване:
Но начина по-който се храниш, влияе и на начина, по който се чувстваш.
Отлагаш ли щастието? 
Истината е, че ако си мислиш, че като отлагаш, се чувстваш по-добре – грешиш. Отлагайки, ти всъщност си поставяш повече ограничения. Няма да постигнеш промяна, докато се отдалечаваш от целите си.

Решениeто е едно – спри да отлагаш. Ако отложиш сега, ще просрочиш отново.

За да те мотивираме, ти подготвихме 6 причини да започнеш хранителен режим сега, виж ползите и няма да ти се иска да отлагаш повече.

1. През лятото е по-лесно
Да, през този сезон има много изкушения, но също така и много предимства, като например естествената нужда на организма ни да търси по-леки храни. През зимата, тялото започва да трупа мазнини и да се приготвя за студените месеци. Тогава сме много по-склонни да наблегнем на въглехидратите и ни е много по-трудно да удържим на изкушенията, отколкото през лятото.
2. По-лесно и по-вкусно хранене!
Имайки хранителен режим, ще знаете точно какво и кога трябва да хапнете и няма да губите времето си на плажа в мислене какво да си поръчате, за да не развалите линията си.
3. Мотивацията е много по-голяма
Стимулите за спазването на режима ще виждате всеки път, когато облечете ефирните летни дрехи или банския си и не се харесате…
4. Ще посрещнеш есента в топ форма!
Удовлетворението от здравословното отслабване, задържането на килограмите и посрещането на есента в топ форма ще е огромно.
5. Ще осъзнаеш, че „Извънредните ситуации“ са част от твоя живот и няма нужда да правиш компромис със себе си, като ги поставяш на първо място
Те са част от твоя живот и не трябва да ги избягваш или да се притесняваш, защото си на диета. Не забравяй, че спазването на подходящия за теб хранителен режим, всъщност не е диета, а начин на живот! Малките прегрешения са напълно нормални и безобидни, стига да не са редовни. Не се ощетяваш, като спазваш хранителен режим през лятото, точно обратното!
6. Сега има отстъпка!
Ако поръчаш хранителен режим сега, ще получиш 10% отстъпка. За целта, използвай промо код TOPLIATO21 до 10.07.2020. Попълни въпросника и започни >>
Трябва да изпитваш само гордост и щастие от направения правилен и здравословен избор за твоето тяло и твоя живот!

 

Други свързани статии:

Още от Топ форма

Коледни пости и хранителен режим

Ако сте решили да започнете пост, е важно през предстоящия месец, внимателно да подбирате храните, които ще служат за заместители на месо, яйца, мляко и други животински продукти. Постенето може да е полезно както за тялото, така и за духа,…

Прочети още

Искате да постигнете здравословното за Вас тегло и да влезете в Топ Форма след лятото? Здравословното отслабване несправедливо си е спечелило славата на бавен, труден и скъп начин за постигане на желаното тегло. Истината е съвсем различна и здравословното отслабване е по-лесният начин за…

Прочети още
Back To Top