skip to Main Content

#Хранителни съставки

Отслабване заедно

Беше ли полезно? Оценете ни!

0 / 5

03.01.2014

Отслабване заедно

Топ форма съмишленик

Топ форма съмишленикът е партньор, който не само споделя вашите цели, свързани с постигане на перфектното тегло, но и ви напътства, мотивира и подкрепя непрекъснато. Според  много проучвания, намирането на топ форма съмишленик е решаващият фактор за успеха на всяка една програма за отслабване. Съществуват сериозни научни доказателства, че при диетите, социалната подкрепа е положителен фактор, благоприятстващ успеха и отслабването. Някои хора дълбоко в себе си са нерешителни и без подкрепа, трудно ще сторят каквото и да било – въпреки че могат.

  • Преди да продължите, абонирайте се от тук за още полезни статии от нас и нашите специалисти на тема здраве, здравословно хранене и здравословно отслабване:

Няма две мнения по въпроса -пътят към постигането и задържането на на топ форма в началото изисква мотивация и воля.  Това пътешествие може да е много по-леко, забавно и успешно ако е споделено.  Правилният “топ форма съмишленик” няма да ви позволи да се откажете. Затова и всички наши клиенти получават нашата постоянна подкрепа, ние сме с вас и ви помагаме навсякъде и по всяко време. Ако спазвате режим от Топ Форма, не забравяйте, че можете да ни пишете, да зададете конкретен въпрос в личния си профил или просто да споделите с нас как се чувствате.

Как топ форма съмишленикът ни помага да постигнем желаните резултати?

Като ни държи отговорни, мотивира ни и ни помага да сме постоянни. Смесването на тези три съставки води до получаването на ефективна и ползотворна връзка, която прави целият процес по-лек и успешен. Така че не се бавете повече, а привлечете на ваша страна още силни съюзници! 

Кой е правилният топ форма съмишленик?

Топ форма съмишлениците са хора, които знаят, че могат да разчитат един на друг за постигането й. За някои това може да означава да готвят заедно по режимите си или да си разменят рецепти няколко пъти в седмицата. За други, нужната подкрепа може да се изразява в редуване в грижата за децата, за да може всеки да отиде на фитнес или гимнастика. Понякога е достатъчно да имате съмишленик, на който да звъните всеки път, когато се изкушите от някое лакомство, за да ви разсее или да ви се скара или с когото да споделяте ежедневните си постижения.  Успехите на съмишленика ви, ще ви мотивират, а елементът на състезание е полезен и за двете страни. Всеки знае сам за себе си от какво се нуждае, за да постигне целта си и точно това трябва да търси в своя съмишленик.

Къде да го открием?

Когато си изясните профила на перфектния за вас топ форма съмишленик, може би ще се сетите, че познавате точно такъв човек. Ако се затруднявате, най-подходящите места, където можете да го откриете са в работата или сред обкръжението ви от приятели и познати:

В офиса – Топ форма съмишленици, които работят заедно могат да са си много полезни. Те се редуват да носят подходящи за режима, който спазват, храни за обяд и следобедна закуска; планират времето си така, че да ходят заедно да спортуват; наблюдават се един друг и по-лесно устояват на изкушенията. Колегите топ форма съмишленици могат да обсъждат проблемите и успехите си постоянно, да се мотивират по разнообразни начини (с имейли; бележки  и др.) и да се стремят да спечелят полезното и за двамата съревнование към постигане на топ форма.

В близкото обкръжение – Най-близките ви хора могат да ви предложат най-добрите решения, защото познават силните и слабите ви страни. Ако имате приятел, който споделя вашите цели и не се страхува да ви казва истината в очите – предложете му да станете топ форма съмишленици и направете план, който заедно да следвате.

Търси се: Топ форма съмишленик

Ако в момента опитвате да отслабнете, но ви е трудно – огледайте се около вас за подходящ съмишленик – колега, приятел, роднина или някой, който често срещате във фитнеса. Поканете го на кафе и му разкажете за силата на задружното отслабване. Няма какво да губите освен излишните килограми!

Ако все още не сте се присъединили в групата на Топ форма, сега е момента да го направите. Там ще откриете още съмишленици, хора, които вече са спазвали режим или в момента са на някоя от нашите програми. Към групата >>

Ако все още нямате индивидуален хранителен режим, можете да го поръчате от тук.

Други свързани статии:

Още от Топ форма

Коледни пости и хранителен режим

Ако сте решили да започнете пост, е важно през предстоящия месец, внимателно да подбирате храните, които ще служат за заместители на месо, яйца, мляко и други животински продукти. Постенето може да е полезно както за тялото, така и за духа,…

Прочети още

Искате да постигнете здравословното за Вас тегло и да влезете в Топ Форма след лятото? Здравословното отслабване несправедливо си е спечелило славата на бавен, труден и скъп начин за постигане на желаното тегло. Истината е съвсем различна и здравословното отслабване е по-лесният начин за…

Прочети още
Back To Top