skip to Main Content

#Хранителни съставки

Отслабването за лятото започва през февруари

Беше ли полезно? Оценете ни!

0 / 5

01.12.2017

отслабване за лятото

 

Обикновено, в края на май месец започваме да получаваме въпроси като тези:

Как да отслабна бързо и лесно?”, “Как да отслабна с 10 кг? , “Как да отслабна в корема?”, “Как да отслабна за една седмица?” или „Как да отслабна за лятото?“

За да успеем обаче наистина да изпълним заветната цел, би трябвало да се запитаме не “Kак?“, а “Kога?“.

Правилният въпрос е „Кога да започна да отслабвам за лятото?“.

  • Преди да продължите, абонирайте се от тук за още полезни статии от нас и нашите специалисти на тема здраве, здравословно хранене и здравословно отслабване:

Веднага ви отговаряме. Най-лесно ще постигнете желаното отслабване за лятото, ако започнете през февруари или поне шест месеца предварително.

Да, точно така, ако започнете още сега, до юли месец може да редуцирате значително теглото си, в зависимост от индивидуалните си цели, здравословно състояние и настоящи килограми. И не само това. Ще свалите тези килограми без глад, без да стресирате организма си и без особени усилия.

Всичко, което е нужно, е да спазвате правилния точно за вас индивидуален хранителен режим.

Ако в началото на всяко лято започвате да се притеснявате как да свалите излишните килограми, решението е лесно – не чакайте до лятото!

Дори да желаете да свалите по-малко килограми, пак ще ви е по-лесно да го направите, стартирайки поне шест месеца преди времето за море.

Какви са предимствата на „бавното отслабване“?

Предимствата да започнете да влизате във форма за лятото, още от февруари, са многобройни, но основните са:

  • Няма да гладувате, а ще се храните балансирано и с точните за вас количества храна.
  • Няма да стресирате организма си, сваляйки много килограми за кратък период, а ще можете да се придържате към правилата на здравословното отслабване и да сваляте около килограм, килограм и половина на седмица. Това ще ви помогне да отслабнете контролирано и да задържите желаните килограми, избягвайки йо-йо ефекта.
  • Ще се научите да се храните правилно – спазвайки подходящия за вас хранителен режим, за период от шест месеца, ще успеете да усвоите правилни хранителни навици. Правилното хранене ще стане част от вашия начин на живот и постигайки желаните килограми, ще знаете как да ги задържите.
  • Ще подобрите здравето си – без съмнение, бавното и трайно отслабване с разнообразно и балансирано хранене, е най-добрият начин за да подобрите здравословното си състояние.

Трайното отслабване не се постига с масова диета

Ако желаете това да е последната година, в която си  задавате въпроса „Как да отслабна за лятото?“, забравете за масовите диети. Те водят до краткотрайни резултати. За да успеете да отслабнете завинаги, е нужно да промените начина си на хранене. Нужно е да започнете да се храните правилно. Как да го направите?

Започнете с режим, изготвен специално за вас. Режим, който ще е съобразен с вашето здравословно състояние, цели, хранителни предпочитания и начин на живот. Спазвайки такъв режим, вие постепенно ще започнете да се храните правилно. А правилно означава редовно, качествено и умерено. Всеки човек е различен и няма общовалидна диета. Не се оставяйте да бъдете заблудени. Изберете режим, който е съобразен в вас самите.

Нужно ли е да водим една и съща битка с килограмите всяка година?

Отговорът на този въпрос зависи изцяло от вас. Защото изборът е във ваши ръце.

Можете да започвате отначало всяка година или да свалите излишните килограми веднъж завинаги.

Даваме ви още една причина да започнете още сега! Специална отстъпка от 30% при  поръчка на 6 месечна програма. Използвайте код TOPLIATO2021 на последна стъпка при поръчка на режим. Към въпросника >>

Кодът е валиден до края на месец февруари.

Последна актуализация: 23.02.2021

Други свързани статии:

Още от Топ форма

Коледни пости и хранителен режим

Ако сте решили да започнете пост, е важно през предстоящия месец, внимателно да подбирате храните, които ще служат за заместители на месо, яйца, мляко и други животински продукти. Постенето може да е полезно както за тялото, така и за духа,…

Прочети още

Искате да постигнете здравословното за Вас тегло и да влезете в Топ Форма след лятото? Здравословното отслабване несправедливо си е спечелило славата на бавен, труден и скъп начин за постигане на желаното тегло. Истината е съвсем различна и здравословното отслабване е по-лесният начин за…

Прочети още
Back To Top