Подправки за отслабване

подправки отслабване

 

Подправки за отслабване ? Дали можем да свалим килограми, като просто добавим определени подправки към менюто си?

Най-добрият начин за сваляне на излишните килограми, веднъж завинаги, е подходящият хранителен режим. Съществуват обаче определени продукти, които са естествени помощници в борбата с килограмите. Достатъчно е да приемате по една супена лъжица от така наречените подправки за отслабване, за да дадете на тялото си всичко, от което се нуждае, когато е в режим на отслабване. Това не са магически хапчета или прахчета – това са храни, които най-вероятно имате в своята кухня. Вижте кои са те. И разберете как да ги използвате, за да постигнете по-лесно и бързо желаното тегло:

1 с.л. натурален мед за храносмилателни ензими

Медът съдържа ензими и антиоксиданти, които са изключително полезни за организма.  За съжаление те не присъстват в обработения мед, който е най-разпространен в търговската мрежа. Броят на ензимите в натуралния (необработен) мед е невероятно голям – хиляди различни ензими, които помагат на храносмилателната система да бъде в изправност.

Как работи: Добре работещата и здрава храносмилателна система е основна предпоставка за постигане на перфектните килограми. Храносмилателните ензими и антиоксиданти в натуралния мед поддържат храносмилателната система и организма като цяло. По този начин ви помагат да отслабнете без много усилия, стига да спазвате подходящия за вас хранителен режим.

1 с.л. мащерка за антиоксиданти и витамини

Шансовете да приемате по една супена лъжица от нещо, чийто вкус не харесвате, са много малки. В случая с мащерката – можете да използвате тази подправка при готвене или под формата на чай, за да подпомогнете процеса на отслабване.
Мащерката е много подходяща за по-сухи меса като пилешки или пуешки гърди.  Доброто овкусяване на тези богати на протеин и подходяши за всеки здравословен хранителен режим меса, е много важно! Благодарение на него ще  можете да ги хапвате с удоволствие, а не като неприятно задължение.

Как работи: Мащерката не е само ароматна подправка – тя е богат източник на жизненоважни за здравината на клетките антиоксиданти, витамини и минерали. Те им помагат да се справят със стреса на организма, настъпващ при отслабване. Мащерката е също и диуритик, благоприятстващ изхвърлянето на задържаната в тялото вода и токсини. Поради тези причини тя си е спечелила славата на подправка за отслабване.

1 с.л. куркума за антиоксиданти

Куркумата е често използвана в индийската кухня подправка, но за съжаление все още не е успяла да си намери подобаващо място в Европа. Тя е лесно разпознаваема благодарение на ярко жълтия си цвят и специфичен аромат. Куркумата е богат източник на антиоксиданти и съответно силен помощник в борбата с излишните килограми.
Можете да я използвате при готвене или за чай. Само добавете топла вода и бъркайте докато подправката се разтвори напълно. Най-лесният начин да приемате повече куркума е да я добавяте към леки меса като телешко или пилешки гърди. Тя има способността да оцвети апетитно всяко ястие и да му придаде чудесен вкус. Куркумата лесно се комбинира с други подправки.

Как работи: Куркумата е все още малко известна със способността си да подпомага отслабването, но силата й всъщност е голяма. Тя има антивъзпалително действие и успокоява болките в тялото. Дава ви сила и желание да сте физически активни и това води до бързо отслабване, когато спазвате подходящия за вас хранителен режим.

1 с.л. канела за минерали и фибри

Канелата не е само ароматна подправка, която прави десертите неустоими. Тя е помощник, който е желателно да включите в цялостната си програма програма за отслабване. Канелата може да е силен съюзник в борбата с килограмите, когато я използвате правилно.  Една добре известна и работеща комбинация, подпомагаща отслабването е мед с канела. Смесете по една супена лъчица от двете с топла вода и получавате нещо като чай, който можете да пиете през целия ден, за да подпомогне хранителния ви режим за отслабване.

Как работи: Канелата съдържа минерали, от които тялото ви се нуждае всеки един ден и е изненадващо богат източник на фибри. Помагайки ви да си осигурите нужното за деня количество фибри, една супена лъжица канела на ден се превръща в средство да поддържане на перфектното тегло или за неговото постигане.

Ако все още нямате индивидуален хранителен режим, можете да го поръчате тук.

Откъс
Подправки и продукти за отслабване
Заглавие
Подправки и продукти за отслабване
Описание
Най-добрият начин за сваляне на излишните килограми, веднъж за винаги, е подходящият хранителен режим.
Автор
Издател
Топ Форма

За първи път ли си на нашия сайт?

Ако отговорът ти е да, радваме се, че ни откри! Нашата мисия е да ти помогнем да постигнеш или да задържиш перфектните килограми, като се храниш здравословно. Това е напълно възможно с подходящия точно за теб хранителен режим. Надяваме се да сме ти полезни.

Поръчай своя режим

Виж повече за програмата

Моля, проверете имейла си за линк за промяна на парола. Ако все още имате проблеми – моля, пишете ни на info@topforma.bg