Примерно дневно меню

Примерно дневно меню

 

Чудиш се каква би била храната ти, ако си на режим на Топ Форма? По-долу можеш да видиш примерно дневно меню, което създадохме, за да ти дадем представа какви изкушаващи ястия можеш да си приготвяш докато спазваш своя  режим.

Разбира се всеки режим е строго индивидуален и се изготвя от специалист, включва само храните, които обичаш и е съобразен с целта и здравословното ти състояние. Показаните закуска, обяд, следобедна закуска, вечеря и междинни хранения са ориентировъчни и в твоя режим може да са различни.  Храните и комбинациите от храни в твоя режим ще са съобразени с твоето здравословно състояние, хранителни предпочитания, цел и начин на живот.

Вариантите за приготвяне на храните от режима ти са многобройни. За да направим спазването на нашите режими още по-лесно и приятно, сме добавили предложения за рецепти към всяко ястие. Спокойно можеш да експериментираш и да се насладиш на вкуса, следвайки целта си.

Сутрешна закуска

Бързо и засищащо хранене за начало на деня. Започни деня си с две филийки пълнозърнест хляб и сирене.

В личния си профил всеки наш клиент има предложения и идеи как  да си приготви посочените в режима му закуски.

Междинно хранене /ако ставаш много рано/

Заряд от витамини за здраве и настроение.

Ако ставате много рано и/или си лягате много късно, ще имате допълнително хранене между сутрешната си закуска и обяда, както и след вечеря. Най-често диетологът препоръчва тези хранения да се състоят от плодове или кисело мляко или друга храна, съобразена с предпочитанията и здравословното състояние на всеки клиент.

download

Обяд

Питателно и вкусно ястие за средата на деня.

Обядът в режима ти ще бъде съобразен и с начина ти на живот – ще можеш да избираш както ястия, удобни за хапване в офиса, така и бързи и лесни за приготвяне вкъщи рецепти.

 

 

Следобедна закуска

Междинно похапване за прилив на енергия.

Всеки ден ще имаш предложение за следобедна закуска в режима си. Нещо практично, здравословно и засищащо.

 

Вечеря

Лека и апетитна вечеря.

Ти решаваш дали да избереш ястие, което можеш да си поръчаш и ако се храниш навън, или рецепта, която да приготвиш в дома си – за теб и за цялото си семейство.

Късно хранене /ако си лягаш много късно/

Здравословен завършек на деня.

Bowl-of-Yogurt-with-Fruit

Не яж по-малко, храни се по-добре!

Тайната на доброто здраве и перфектните килограми се крие в редовното, качествено и умерено хранене. Превърни правилното хранене в навик. Научи повече за нашите индивидуални хранителни режими ТУК>>

Откъс
Заглавие
Примерно дневно меню
Описание
Чудиш се каква би била храната ти, ако си на режим на Топ Форма? По-долу можеш да видиш примерно дневно меню, което създадохме, за да ти дадем представа какви изкушаващи ястия можеш да си приготвяш докато спазваш своя режим.
Автор
Издател
Топ Форма