skip to Main Content

#Хранителни съставки

Вашите истории

Беше ли полезно? Оценете ни!

0 / 5

01.03.2018

Историите, които ни изпращате са удивителни, мотивират ни да продължаваме да Ви помагаме и определено си заслужава да бъдат прочетени. Те са доказателството, че няма непостижими цели, и никой няма оправдание да не се погрижи за себе си! Целта ни е, да споделяме историите, които ни изпращате, за да вдъхновим всички останали, които се съмняват в собствените си възможности.

  • Преди да продължите, абонирайте се от тук за още полезни статии от нас и нашите специалисти на тема здраве, здравословно хранене и здравословно отслабване:

Ето и днешната доза вдъхновение с историите на Галя и Елена

“Здравейте, мили хора! Искам искрено да Ви благодаря за помощта, която ми оказахте! Преди да започнем съвместната си работа бях почти 120 килограма. 

Благодарение на Вашата помощ в момента съм с 22 килограма по-малкоуспешно забременях, износих и родих една прекрасна принцеса!

След като се възстановя отново ще се обърна към Вас, за да продължа това, което започнах и да достигна целта! Сигурна съм, че с Ваша помощ това ще се случи!  Отново Ви благодаря!”  Галя

Втората ни история днес е от Елена, която предпочете да не споменаваме пълните и имена, ето както сподели тя с нас:

“Почти една година бях на режим изготвен от Топ форма. Много съм доволна. Екипът е много любезен, точен и отзивчив. Трябва търпение и много воля, нищо не става изведнъж. Аз съм в напреднала възраст, но се справях много добре. Приготвях си предварително ястията в почивните дни, консумирах всеки ден плодове и зеленчуци. Съвсем промених начина си на хранене. Продължавам да се храня по същия начин, не ям нищо пържено, ограничавам сладкото. Кафе пия по 2-3 на ден със стевия.

В неделя ям каквото желая ,но пак си тегля порцията 200-300 гр. Понякога ми пада кръвната захар, тогава вземам или лъжица мед, малко шоколад , или сушени плодове. Единствено не винаги спазвах закуските , защото сутрин пия доста лекарства ,а понякога имах само кисело мляко, тогава добавям или плодове , или мюсли, или ям сирене или кашкавал с домат. Винаги се храня на 3-4 часа. Благодаря на екипа на Топ форма.”  Е.

Спазвате ли режим от Топ Форма? Ако имате история, която искате да споделите с нас, пишете ни на story@topforma.bg

Имаме си и група във Фейсбук, където ще откриете вдъхновението и подкрепата на хора, които също като вас спазват Топ Форма режим или планират да започнат. Ако все още не сте в групата, сега е момента да се присъедините.

Други свързани статии:

Още от Топ форма

Коледни пости и хранителен режим

Ако сте решили да започнете пост, е важно през предстоящия месец, внимателно да подбирате храните, които ще служат за заместители на месо, яйца, мляко и други животински продукти. Постенето може да е полезно както за тялото, така и за духа,…

Прочети още

Искате да постигнете здравословното за Вас тегло и да влезете в Топ Форма след лятото? Здравословното отслабване несправедливо си е спечелило славата на бавен, труден и скъп начин за постигане на желаното тегло. Истината е съвсем различна и здравословното отслабване е по-лесният начин за…

Прочети още
Back To Top