Вашите истории

Започваме нова рубрика, която ще е посветена на Вас и Вашите успехи! Историите, които ни изпращате са удивителни, мотивират ни да продължаваме да Ви помагаме и определено си заслужава да бъдат прочетени. Те са доказателството, че няма непостижими цели, и никой няма оправдание да не се погрижи за себе си! Целта ни е, да споделяме историите, които ни изпращате, за да вдъхновим всички останали, които се съмняват в собствените си възможности.

Ето и днешната доза вдъхновение с историите на Галя и Елена

„Здравейте, мили хора! Искам искрено да Ви благодаря за помощта, която ми оказахте! Преди да започнем съвместната си работа бях почти 120 килограма. 

Благодарение на Вашата помощ в момента съм с 22 килограма по-малкоуспешно забременях, износих и родих една прекрасна принцеса!

След като се възстановя отново ще се обърна към Вас, за да продължа това, което започнах и да достигна целта! Сигурна съм, че с Ваша помощ това ще се случи!  Отново Ви благодаря!“  Галя

Втората ни история днес е от Елена, която предпочете да не споменаваме пълните и имена, ето както сподели тя с нас:

„Почти една година бях на режим изготвен от Топ форма. Много съм доволна. Екипът е много любезен, точен и отзивчив. Трябва търпение и много воля, нищо не става изведнъж. Аз съм в напреднала възраст, но се справях много добре. Приготвях си предварително ястията в почивните дни, консумирах всеки ден плодове и зеленчуци. Съвсем промених начина си на хранене. Продължавам да се храня по същия начин, не ям нищо пържено, ограничавам сладкото. Кафе пия по 2-3 на ден със стевия.

В неделя ям каквото желая ,но пак си тегля порцията 200-300 гр. Понякога ми пада кръвната захар, тогава вземам или лъжица мед, малко шоколад , или сушени плодове. Единствено не винаги спазвах закуските , защото сутрин пия доста лекарства ,а понякога имах само кисело мляко, тогава добавям или плодове , или мюсли, или ям сирене или кашкавал с домат. Винаги се храня на 3-4 часа. Благодаря на екипа на Топ форма.“  Е.

Спазвате ли режим от Топ Форма? Ако имате история, която искате да споделите с нас, пишете ни на story@topforma.bg

Имаме си и група във Фейсбук, където ще откриете вдъхновението и подкрепата на хора, които също като вас спазват Топ Форма режим или планират да започнат. Ако все още не сте в групата, сега е момента да се присъедините.

Summary