skip to Main Content

#Хранителни съставки

Как да влезем в топ форма – ВАШИТЕ ИСТОРИИ

Беше ли полезно? Оценете ни!

0 / 5

06.01.2020

Здравословни обещания

Вярваме, че всеки може да постигне и задържи желаните килограми, като се научи да се храни правилно. Вече повече от седем години всичките ни усилия са насочени в посока да Ви помагаме да откриете своето нормално хранене и да започнете сами да вземате информирани и правилни решения за това какво, колко и кога да консумирате. Подбрали сме малка част от вашите истории с отговори на въпроса Какво е нужно, за да сме винаги в топ форма?. Разберете какво е нужно, за да сте винаги в топ форма, според хората, които са успели – първите три извода.

  • Преди да продължите, абонирайте се от тук за още полезни статии от нас и нашите специалисти на тема здраве, здравословно хранене и здравословно отслабване:

✔ 1  За да сте винаги в Топ Форма, са нужни трайни навици

Здравейте! Бих искала да изразя своята благодарност към екипа на Top Forma за постигнатите заедно резултати. За 4 месеца успях да отслабна с около 6 килограма и вече трети месец след приключване на режима, изготвен от Вас, задържам постигнатото тегло.

Най-важното е, че промених хранителните си навици, научих много нови неща от вас по отношение на правилното хранене и поради това ви препоръчвам на всички хора, които желаят да свалят трайно и здравословно наднорменото си тегло.

Не вярвах, че този режим би могъл да ме промени толкова много с енергията , тонуса и радостта, които ми донесе…Желая ви успех и дано все повече хора се интересуват от здравословното хранене и успеят да подобрят навиците си, а с това и начина си на живот! Радвам се, че Ви открих!
Ралица, 33 год., минус 6 кг за 4 месеца

Изграждането на здравословни хранителни навици ще ви помогне лесно и неусетно да поддържате форма и да сте здрави. За да се превърнат действията ви в навик, е нужно повторение. Носете си следобедна закуска в офиса поне 21-30 дни. След този период сами ще усетите, че “автоматично” приготвяте следобедната си закуска за работа, без дори да се замисляте. Дори и да има ден, в който да се отклоните от навика си, не позволявайте това да ви подведе в грешната посока. Продължете от следващия ден, без чувство на вина.

Ето какво споделя с нас Иво:

Благодаря ви много за положените грижи и време, за да ме научите да се храня правилно и да виждам как това променя живота ми, а и спомага за намаляване на телесното ми тегло. Благодаря ви, че през последните седем месеца, вие ми отворихте очите за нещо толкова естествено и нормално, като правилното хранене, пиенето на вода и т.н. Ще продължа този начин на хранене и живот, защото ми харесва. Благодаря ви много.
Иво, 45 год., минус 16 кг за  6 месеца

Как да влезем в топ форма - ВАШИТЕ ИСТОРИИ част 1

Когато веднъж свикнете с новия си начин на хранене, ще забележите, че дори и непреодолимият глад за сладко ще изчезне:

“…Най-напред, едно огромно благодаря, че ме отказахте от най-вредния ми навик- ежедневното похапване на сладки неща!!!

Вече се чудя дали наистина съм обичала толкова сладкотоБях скептично настроена и мислех, че няма да успея. След първата седмица стриктно изпълнение не закъсняха и първите 2.5кг. Количествата ми бяха абсолютно достатъчни. Друго, което ме изненада приятно – свикнах да закусвам! Неделите…. винаги си приготвям/купувам някоя вредна храна, която ми се е яла през седмицата и познайте…. остава си не изядена, с което се гордея… Отново БЛАГОДАРЯ!!!!
Антония, 29 год., минус 6 кг за 1 месец

✔ 2 Постигането и задържането на Топ Форма е лесно с постоянна подкрепа и мотивация

“Благодаря на  вашия екип за подкрепата и загрижеността! Винаги съм знаела, че всичко може да се постигне, само трябва силно да искаш и да има някой който да те подкрепя и мотивира през цялото време на твоята работа!

За изминалите месеци аз постигнах много по отношение на теглото си и най-вече на навиците си. Не ми беше трудно, защото бях твърдо решена да успея. Сега мога да кажа, че не само си създадох правилните навици за храненето ми, но и подтикнах доста мои приятелки да опитат.
Силвия, 38 год. минус 15 кг за 6 месеца

“Много ценя усещането, което вие от TOP FORMA създавате у мен, че някой ме наблюдава, готов е да ме „потупа по рамото“, че ме разбира, в същото време не ме пресира.

Режимът е лесен за изпълнение. Логично е да ми стане норма на хранене изобщо.”
Димитрина, 52 год., минус 6 кг за  1 месец

Благодаря, че ме научихте как да преценя какво и колко ям, кога да се храня. Доволна съм и затова, че в свободният ден не искам повече храна или да ям с нетърпение. Той минава съвсем обикновен ден. Благодаря за вниманието, чувствам се специална по някакъв начин.” Лиляна, 58 год. минус 7 кг за 4 месеца

…Искам да споделя със вас че се чувствам много добре. Да изкажа голямата си благодарност към екипа ви за това че мога да постигна теглото, което желая. Искам да кажа, че през годините съм пробвала и подлагала на различни диети но резултата е временен и след това се получава йо-йо ефекта. И пак отначало. Сега спазвам режима и съм постигнала много за два месеца. Започвам третия месец и много ми харесва. Всичко е толкова лесно удобно и бързо. Не изпитвам глад. Преди просто се изкушавах да ям. Сега нещата са съвсем различни. Вече свикнах да се храня по този начин. Благодаря ви че сте отдадени и винаги готови да ни помагате в трудни за нас моменти.

Ям повече от колкото преди, а килограмите просто изчезват. Храната е много вкусна и здравословна. Вече в свободния ден не изпитвам така голяма нужда от сладко.

Няма момент в който да не съм благодарна, че започнах този прекрасен и здравословен начин на живот.”
Гергана, 53 год., минус 11 кг за 2 месеца

Топ Форма се постига с точни индивидуални насоки, а не със забрани

В нашите програми всички храни, които не вредят на вашето здравословно състояние, са позволени. Тайната е да ги консумирате редовно и умерено

Установих, че здравословно приготвената храна е много по-вкусна.

Макар и бавно, но сигурно, възвръщам желаната от мен форма. Даже предпочитам така, да стават нещата плавно, без да ми се отпуска и сбръчква кожата. Научих се да се храня редовно, да пия вода, да ям плодове и да не ям хляб на всяко ядене. Този начин на хранене много ми харесва. Установих, че здравословно приготвената храна е много по-вкусна. Благодаря Ви за всички съвети!
Таня, 36 год., минус 8 кг за 4 месеца

Много Ви благодаря за всичко, което правите за мен. На 57 години съм и за първи път трайно отслабвам.

Страшно съм доволна. Колегите ме пращаха при друг, но добре, че не избрах него защото те сега си възстановиха килограмите и даже доста отгоре качиха. Вашият метод е много добър защото в свободния ден разрешавате да се яде всичко! Още един път благодаря. Ще продължа с вас. Не се отказвам.
Христина, 57 год., минус 24 кг за 7 месеца

Благодарим на всички, които са ни се доверили и са споделили с нас успеха си. Сигурни сме, че думите им ще са вдъхновение за тези от вас, които се колебаят и се съмняват в себе си. Ако все още нямате режим, попълнете въпросника и започнете още сега към въпросника >>

*Всички истории са истински и са изпратени от наши клиенти. На места има стилистични корекции и съкращения в текста, някои имена са сменени.

Други свързани статии:

Още от Топ форма

Коледни пости и хранителен режим

Ако сте решили да започнете пост, е важно през предстоящия месец, внимателно да подбирате храните, които ще служат за заместители на месо, яйца, мляко и други животински продукти. Постенето може да е полезно както за тялото, така и за духа,…

Прочети още

Искате да постигнете здравословното за Вас тегло и да влезете в Топ Форма след лятото? Здравословното отслабване несправедливо си е спечелило славата на бавен, труден и скъп начин за постигане на желаното тегло. Истината е съвсем различна и здравословното отслабване е по-лесният начин за…

Прочети още
Back To Top