Всичко за Вашето хранене на едно място

Всичко за вашето хранене

 

В стремежа си да направим правилното хранене и отслабване още по-лесно и приятно, събрахме всичко необходимо за Вашето хранене на едно място. Това място е Вашият личен профил в Топ Форма. В него вече има и рецепти и смеем да твърдим, че ще разполагате с цялата информация и подкрепа, които са Ви необходими, за да се храните, отслабвате и живеете здравословно.

Ето какво Ви очаква във Вашия личен профил:

  • Вашият индивидуален хранителен режим
  • Предложения за рецепти към продуктите от режима Ви
  • Списък с необходимите продукти за режима Ви
  • Възможност да въвеждате мерките си и заедно да проследяваме прогреса Ви
  • Директна комуникация със специалисти и отговори на Вашите въпроси

 

Вашият индивидуален режим

Вашият профил е организиран около изготвения за Вас хранителен режим. В профила си можете да виждате режима си по дни, както и да избирате конкретна рецепта за всяко едно от хранененията Ви за деня (закуска, обяд, следобедна закуска, вечеря).

Режимите, включват само храните, които сте посочили, че обичате, в количеството и последователността, с които да постигнете целта си. Всеки режим е строго индивидуален, като калорийният енергоприем и съотношението между мазнини, въглехидрати и белтъчини, се определя спрямо здравословното Ви състояние и Вашите цели.

Балансиран и разнообразен хранителен режим, който можете да спазвате без затруднения където и да сте.

 

Рецепти към продуктите от режима Ви

Ние вярваме, че правилното хранене трябва да е вкусно, лесно и разнообразно. Поради тази причина непрекъснато създаваме нови рецепти, които да са подходящи точно за храните, посочени във Вашия режим. Рецептите улесняват спазването на режима по следните начини:

  • Избирате точно тази, която Ви се хапва в момента – съобразяваме се с вкусовите Ви предпочитания.
  • Избирате според продуктите, с които разполагате – съобразяваме се с навиците Ви за пазаруване.
  • Избирате рецептата, която се предлага и в заведението, в което сте – съобразяваме се с начина Ви на живот.
  • Избирате тази, чиято снимка Ви допада най-много – съобразяваме се с настроението Ви.

 

Можете да приготвите храните от режима си и по начин, различен от посочените в нашите рецепти, но те са винаги на Ваше разположение в точния момент. Използвайки рецептите,  едновременно се наслаждавате на вкусна храна и усвоявате нови здравословни кулинарни умения.

 

Списък с необходимите продукти за режима Ви

Здравословното пазаруване е съществена част от здравословното хранене и организацията на храненето като цяло. А с правилната организация здравословното хранене и отслабване стават много по-лесни.

Нямаше ли да е прекрасно кошницата ни за пазар да се пълни сама с продуктите, които наистина ни трябват, за да се храним вкусно и здравословно? Това вече е възможно! През личния си профил имате възможност да си съставяте списък с всички продукти, нужни за режима Ви за избран от Вас период. Остава само да се придържате към този списък докато пазарувате.

Списъкът за пазаруване ни помага да сме организирани, а това прави здравословното хранене и придържането към режима още по-лесно.

Възможност да въвеждате мерките си и заедно да проследяваме прогреса Ви

Когато въвеждате мерките си регулярно във Вашия профил, за нас е по-лесно да проследяваме прогреса Ви. Това е толкова важно за нас, колкото и за Вас.

Добавяйки мерките си във Вашия профил веднъж седмично или по-често, ще можете да наблюдавате как тялото Ви се променя, заедно с Вашите хранителни навици.

 

Постоянна връзка с нас

Той е и Вашата постоянна връзка с нашите специалисти по хранене. Можете да ни задавате неограничен брой въпроси и да сте сигурни, че ще получите информацията и подкрепата, от които се нуждаете.

Всичко това е на Ваше разположение  по всяко време и отвсякъде. Необходимо е единствено да влезете в личния си профил. Поръчвайки си индивидуален хранителен режим, получавате не само най-подходящия за Вас режим – получавате всичко необходимо  за Вашето хранене на едно място.

Вярваме, че по този начин ще Ви помогнем да развиете здравословни хранителни навици  (редовно, качествено и умерено хранене), а това е тайната на успеха! В момента, в който подобрите хранителните си навици, постигането на желаните килограми ще се случи съвсем естествено!

Можете да изберете и да поръчате своя режим от тук и да се възползвате от предимствата на личния си профил.