skip to Main Content

#Хранителни съставки

Всичко за твоето хранене на едно място

Беше ли полезно? Оценете ни!

0 / 5

08.10.2018

Всичко за вашето хранене

Профилът ти в Топ Форма

Здравословното отслабване може да е лесно и приятно, затова и събрахме всичко необходимо за твоето хранене на едно място. Това място е твоят личен профил в Топ Форма. С нас имаш цялата информация и подкрепа, които са ти необходими, за да се храниш, отслабваш и живееш здравословно.

Индивидуален хранителен режим

Режимът ти ще включва само храните, които обичаш, в количеството и последователността, с които да постигнеш целта си. Всеки режим е строго индивидуален и се изготвя от наш специалист . Калорийният енергоприем и съотношението между мазнини, въглехидрати и белтъчини, се определя спрямо здравословното ти състояние, начин на живот и твоите цели.

Балансиран и разнообразен хранителен режим, който можеш да спазваш без затруднения където и да си.

Лесни за приготвяне рецепти към продуктите от режима ти

Вярваме, че правилното хранене трябва да е вкусно, лесно и разнообразно. Поради тази причина непрекъснато създаваме нови рецепти, които да са подходящи точно за храните, посочени в твоя режим. Рецептите улесняват спазването на режима по следните начини:

  • Избираш точно тази, която ти се хапва в момента – съобразяваме се с вкусовите ти предпочитания.
  • Избираш според продуктите, с които разполагаш – съобразяваме се с навиците ти за пазаруване.
  • Избираш рецептата, която се предлага и в заведението, от което поръчваш храна – съобразяваме се с начина ти на живот.
  • Избирате тази, чиято снимка ти допада най-много – съобразяваме се с настроението ти.

Можеш да приготвиш храните от режима си и по начин, различен от посочените в нашите рецепти, но те са винаги на твое разположение в точния момент. Използвайки рецептите,  едновременно се наслаждаваш на вкусна храна и усвояваш нови здравословни кулинарни умения.

Ще ти предлагаме здравословни рецепти, които са подходящи за приготвяне и за цялото семейство. Ще те убедим, че приготвянето на вкусна здравословна храна може да бъде лесно. Вече няма да се чудиш: “Какво да сготвя днес?“.

Списък с необходимите продукти към режима ти

Здравословното пазаруване е съществена част от здравословното хранене и организацията. А с правилната организация здравословното хранене и отслабване стават много по-лесни.

Нямаше ли да е прекрасно кошницата ни за пазар да се пълни сама с продуктите, които наистина ни трябват, за да се храним вкусно и здравословно? Това вече е възможно! През личния си профил имаш възможност да си съставяш списък с всички продукти, нужни за режима ти за избран от теб период. Остава само да се придържаш към този списък докато пазаруваш.

Списъкът за пазаруване ни помага да сме организирани, а това прави здравословното хранене и придържането към режима още по-лесно.

Възможност да въвеждаш мерките си и заедно да проследяваме прогреса ти

Когато въвеждаш мерките си регулярно във своя профил, за нас е по-лесно да проследяваме прогреса ти. Това е толкова важно за нас, колкото и за теб.

Добавяйки мерките си веднъж седмично или по-често, ще можеш да наблюдаваш как тялото ти се променя, заедно с хранителните ти навици.

Постоянна връзка с нас

Твоят личен профил е и твоята постоянна връзка с нашите специалисти по хранене. Можеш да ни задаваш неограничен брой въпроси и ще получиш информацията и подкрепата, от които се нуждаеш.

Всичко това е на твое разположение  по всяко време и отвсякъде. Необходимо е единствено да влезеш в личния си профил. Поръчвайки индивидуална програма от Топ Форма, получаваш не само най-подходящия за теб режим – получаваш всичко необходимо  за своето хранене на едно място. Попълни въпросника и поръчай програмата си още сега>>

Вярваме, че ще ти помогнем да развиеш здравословни хранителни навици и ще се научиш да се храниш редовно, качествено и умерено, а това е тайната на успеха! В момента, в който подобриш хранителните си навици, постигането на желаните килограми ще се случи съвсем естествено! Поръчай своя режим като попълниш въпросника от тук.

Други свързани статии:

Още от Топ форма

Коледни пости и хранителен режим

Ако сте решили да започнете пост, е важно през предстоящия месец, внимателно да подбирате храните, които ще служат за заместители на месо, яйца, мляко и други животински продукти. Постенето може да е полезно както за тялото, така и за духа,…

Прочети още

Искате да постигнете здравословното за Вас тегло и да влезете в Топ Форма след лятото? Здравословното отслабване несправедливо си е спечелило славата на бавен, труден и скъп начин за постигане на желаното тегло. Истината е съвсем различна и здравословното отслабване е по-лесният начин за…

Прочети още
Back To Top