Всичко за Вашето хранене на едно място

Всичко за вашето хранене

Профилът Ви в Топ Форма

Здравословното отслабване може да е лесно и приятно, затова и събрахме всичко необходимо за Вашето хранене на едно място. Това място е Вашият личен профил в Топ Форма. С нас имате цялата информация и подкрепа, които са Ви необходими, за да се храните, отслабвате и живеете здравословно.

Индивидуален хранителен режим

Режимите, включват само храните, които сте посочили, че обичате, в количеството и последователността, с които да постигнете целта си. Всеки режим е строго индивидуален и се изготвя от наш специалист . Калорийният енергоприем и съотношението между мазнини, въглехидрати и белтъчини, се определя спрямо здравословното Ви състояние, начин на живот и Вашите цели.

Балансиран и разнообразен хранителен режим, който можете да спазвате без затруднения където и да сте.

Лесни за приготвяне рецепти към продуктите от режима Ви

Вярваме, че правилното хранене трябва да е вкусно, лесно и разнообразно. Поради тази причина непрекъснато създаваме нови рецепти, които да са подходящи точно за храните, посочени във Вашия режим. Рецептите улесняват спазването на режима по следните начини:

  • Избирате точно тази, която Ви се хапва в момента – съобразяваме се с вкусовите Ви предпочитания.
  • Избирате според продуктите, с които разполагате – съобразяваме се с навиците Ви за пазаруване.
  • Избирате рецептата, която се предлага и в заведението, в което сте – съобразяваме се с начина Ви на живот.
  • Избирате тази, чиято снимка Ви допада най-много – съобразяваме се с настроението Ви.

Можете да приготвите храните от режима си и по начин, различен от посочените в нашите рецепти, но те са винаги на Ваше разположение в точния момент. Използвайки рецептите,  едновременно се наслаждавате на вкусна храна и усвоявате нови здравословни кулинарни умения.

Ще Ви предлагаме здравословни рецепти, които са подходящи за приготвяне и за цялото семейство. Ще ви убедим, че приготвянето на вкусна здравословна храна може да бъде лесно. Вече няма да се чудите: “Какво да сготвя днес?”.

Списък с необходимите продукти за режима Ви

Здравословното пазаруване е съществена част от здравословното хранене и организацията. А с правилната организация здравословното хранене и отслабване стават много по-лесни.

Нямаше ли да е прекрасно кошницата ни за пазар да се пълни сама с продуктите, които наистина ни трябват, за да се храним вкусно и здравословно? Това вече е възможно! През личния си профил имате възможност да си съставяте списък с всички продукти, нужни за режима Ви за избран от Вас период. Остава само да се придържате към този списък докато пазарувате.

Списъкът за пазаруване ни помага да сме организирани, а това прави здравословното хранене и придържането към режима още по-лесно.

Възможност да въвеждате мерките си и заедно да проследяваме прогреса Ви

Когато въвеждате мерките си регулярно във Вашия профил, за нас е по-лесно да проследяваме прогреса Ви. Това е толкова важно за нас, колкото и за Вас.

Добавяйки мерките си във Вашия профил веднъж седмично или по-често, ще можете да наблюдавате как тялото Ви се променя, заедно с Вашите хранителни навици.

Постоянна връзка с нас

Вашият личен профил е и Вашата постоянна връзка с нашите специалисти по хранене. Можете да ни задавате неограничен брой въпроси и да сте сигурни, че ще получите информацията и подкрепата, от които се нуждаете.

Всичко това е на Ваше разположение  по всяко време и отвсякъде. Необходимо е единствено да влезете в личния си профил. Поръчвайки си индивидуален хранителен режим, получавате не само най-подходящия за Вас режим – получавате всичко необходимо  за Вашето хранене на едно място.

Вярваме, че по този начин ще Ви помогнем да развиете здравословни хранителни навици  (редовно, качествено и умерено хранене), а това е тайната на успеха! В момента, в който подобрите хранителните си навици, постигането на желаните килограми ще се случи съвсем естествено! Можете да изберете и да поръчате своя режим от тук и да се възползвате от предимствата на личния си профил.

Беше ли полезно? Оценете ни!

0 / 5