Здравословни подаръци

здравословни подаръци

 

Здравословни подаръци? Да, възможно е!

С наближаването на Коледните и новогодишните празници, въпросът „Какво да подаря на близките си“ постепено завладява съзнанието ни. Изборът на перфектните подаръци би бил много по-лесен, ако знаем какво си пожелават хората, които искаме да зарадваме. А най-хубавото е, че ние всъщност знаем. Всеки човек си пожелава „здраве“.

Вижте нашите предложения за трите най-подходящи здравословни подаръка, с които едновременно ще зарадвате близките си и и ще им помогнете да сбъднат желанието си, а именно да бъдат здрави:

Абонамент за йога/пилатес/аеробика/плуване

Да подарите абонамент за физическа активност, е един от най-добрите начини да покажете обичта и грижата си за вашите близки. Всеки, който получи такъв подарък, ще се възползва от него поне веднъж и това е достатъчно да се “запали” и да продължи.

Редовната физическа активност e неизменна част от грижата за здравето. Хората, които спортуват редовно, имат по-нисък риск от развитие на хронични заболявания, радват се на добро настроение и са заредени с енергия. Подарявайки абонамент за подходяща физическа актъивност – вие подарявате здраве, настроение и енергия.

Ваучер за индивидуален хранителен режим

Правилното хранене е основата на доброто здраве. Почти всеки си обещава, че от Новата година ще започне да се храни по-здравословно, но трудно прави тази крачка, ако няма подкрепа от специалист и точни указания как да се храни. Подарявайки ваучер за индивидуален хранителен режим, вие всъщност подарявате ключът към сбъдване на желанието да се храним правилно.

Не е задължително да имаме проблеми с килограмите, за да спазваме хранителен режим – освен че ни помага да постигнем и заядържим желаното тегло, режимът ни помага да усвоим правилни хранителни навици. Това е причината този подарък да влезе в топ три на нашата класация за здравословни подаръци.

Кошница с екзотични плодове и зеленчуци

Един от най-лесните начини да сме сигурни, че се храним полезно, е да приемаме плодове и зеленчуци с разнообразни цветове. Всеки един цвят на плодовете и зеленчуците обикновенно означава различен хранителен елемент.

Повечето хора се придържат към еднообразни плодове и зеленчуци и не експериментират с нови вкусове, а подобни експерименти са много полезни за здравето. Зарадвайте близките си с кошница с нетипични плодове и зеленчуци и им помогнете да направят стъпката към разнообразяване на менюто си. Можете да включите драконов плод, карамбола, лилав морков, черен домат и много други.

Бъдете иновативни тази Коледа – подарете здраве на близките си и на себе си!

 

За първи път ли си на нашия сайт?

Ако отговорът ти е да, радваме се, че ни откри! Нашата мисия е да ти помогнем да постигнеш или да задържиш перфектните килограми, като се храниш здравословно. Това е напълно възможно с подходящия точно за теб хранителен режим. Надяваме се да сме ти полезни.

Поръчай своя режим

Виж повече за програмата

Моля, проверете имейла си за линк за промяна на парола. Ако все още имате проблеми – моля, пишете ни на info@topforma.bg