Здравословни подаръци

здравословни подаръци

„Какво да подаря на близките си?“ Изборът на перфектните подаръци би бил много по-лесен, ако знаем какво си пожелават хората, които искаме да зарадваме. А най-хубавото е, че ние всъщност знаем. Всеки човек си пожелава „здраве“.

Вижте нашите предложения за трите най-подходящи здравословни подаръка, с които едновременно ще зарадвате близките си и и ще им помогнете да сбъднат желанието си да бъдат здрави:

Качествен чай и аксесоари за приготвянето му

Чаят е синоним на уют и топлина, а какъв по-хубав подарък от това, особено за зимните празници? Изберете различни видове чай за близките си и им напишете лични пожелания, свързани с характеристиките на чая. Например “Пожелавам ти безкрайна енергия през новата година” би било подходящо пожелание към чай за тонус и енергия. Придружете чая с красива чаша, чайник или друг аксесоар за чай и със сигурност ще зарадвате топло получателя на подаръка.

Ваучер за индивидуален хранителен режим

Правилното хранене е основата на доброто здраве. Почти всеки си обещава, че от Новата година ще започне да се храни по-здравословно, но трудно прави тази крачка, ако няма подкрепа от специалист и точни указания как да се храни. Подарявайки ваучер за индивидуален хранителен режим, вие всъщност подарявате ключът към сбъдване на желанието да се храним правилно.

Не е задължително да имаме проблеми с килограмите, за да спазваме хранителен режим – освен че ни помага да постигнем и задържим желаното тегло, режимът ни помага да усвоим правилни хранителни навици. Това е причината този подарък да влезе в топ три на нашата класация за здравословни подаръци.

Абонамент за йога/пилатес/аеробика/плуване

Да подарите абонамент за физическа активност, е един от най-добрите начини да покажете обичта и грижата си . Всеки, който получи такъв подарък, ще се възползва от него поне веднъж и това е достатъчно да се “запали” и да продължи.

Редовната физическа активност e неизменна част от грижата за здравето. Хората, които спортуват редовно, имат по-нисък риск от развитие на хронични заболявания, радват се на добро настроение и са заредени с енергия. Подарявайки абонамент за подходяща физическа активност – вие подарявате здраве, настроение и енергия.

Кошница с екзотични плодове и зеленчуци

Един от най-лесните начини да сме сигурни, че се храним правилно, е да приемаме плодове и зеленчуци с разнообразни цветове. Всеки един цвят на плодовете и зеленчуците обикновенно означава различен хранителен елемент.

Повечето хора се придържат към еднообразни плодове и зеленчуци и не експериментират с нови вкусове, а подобни експерименти са много полезни за здравето. Зарадвайте близките си с кошница с нетипични плодове и зеленчуци и им помогнете да направят стъпката към разнообразяване на менюто си. Можете да включите драконов плод, карамбола, лилав морков, черен домат и много други.

Бъдете иновативни тази Коледа – подарете здраве на близките си и на себе си!

 

Беше ли полезно? Оценете ни!

0 / 5