skip to Main Content

#Хранителни съставки

Здравословни подаръци

Беше ли полезно? Оценете ни!

0 / 5

13.12.2018

здравословни подаръци

 

Какво да подаря на близките си?“  Тази година не е като останалите и повече от всичко друго искаме ние, семействата и близките ни да са здрави. Вижте нашите предложения за няколко подходящи здравословни подаръка, с които едновременно ще зарадвате близките си и и ще им помогнете да се погрижат за здравето си:

Качествен чай и аксесоари за приготвянето му

Чаят е синоним на уют и топлина, а какъв по-хубав подарък от това, особено за зимните празници? Изберете различни видове чай за близките си и им напишете лични пожелания, свързани с характеристиките на чая. Например “Пожелавам ти безкрайна енергия през новата година“, би било подходящо пожелание към чай за тонус и енергия. Придружете чая с красива чаша, чайник или друг аксесоар за чай и със сигурност ще зарадвате топло получателя на подаръка.

  • Преди да продължите, абонирайте се от тук за още полезни статии от нас и нашите специалисти на тема здраве, здравословно хранене и здравословно отслабване:

Ваучер за индивидуална програма за здравословно хранене

Правилното хранене е основата на доброто здраве. Почти всеки си обещава, че от Новата година ще започне да се храни по-здравословно, но трудно прави тази крачка, ако няма подкрепа от специалист и точни указания как да се храни. Подарявайки ваучер за индивидуална програма за здравословно хранене, вие всъщност подарявате ключът към сбъдване на желанието да се храним правилно.

Не е задължително да имаме проблеми с килограмите, за да спазваме хранителен режим – освен че ни помага да постигнем и задържим желаното тегло, режимът ни помага да усвоим правилни хранителни навици.

Аксесоари за спорт удома

В момент, в който всички фитнеси и спортни зали са затворени, аксесоарите за физическа активност вкъщи са перфектната алтернатива и начин да покажете обичта и грижата си. Изберете красива постелка за йога, ластици за домашни тренировки, гирички или спортен екип. Всеки, който получи такъв подарък, ще се възползва от него поне веднъж и това е достатъчно да се “запали” и да продължи. Редовната физическа активност e неизменна част от грижата за здравето. Хората, които спортуват редовно, имат по-нисък риск от развитие на хронични заболявания, радват се на добро настроение и са заредени с енергия. Подарявайки аксесоари за физическа активност – вие подарявате здраве, настроение и енергия.

Кошница с екзотични плодове и зеленчуци

Един от най-лесните начини да сме сигурни, че се храним правилно, е да приемаме плодове и зеленчуци с разнообразни цветове. Всеки един цвят на плодовете и зеленчуците обикновенно означава различен хранителен елемент. Повечето хора се придържат към еднообразни плодове и зеленчуци и не експериментират с нови вкусове, а подобни експерименти са много полезни за здравето. Зарадвайте близките си с кошница с екзотични плодове и зеленчуци и им помогнете да направят стъпката към разнообразяване на менюто си. Можете да включите драконов плод, карамбола, лилав морков, черен домат и много други.

Бутилка за вода 

За да сме в здрави и в Топ Форма, е много важно да пием достатъчно количество вода. Какво по-хубаво от красив аксесоар, който да помогне на близките ви да си изградят полезния навик да пият редовно достатъчно вода. Красивата бутилка е подарък,  който може да се носи  навсякъде – на работа, вкъщи, в колата или на разходка.

Бъдете иновативни тази Коледа – подарете здраве на близките си и на себе си!

Сега можете да поръчате подаръчен ваучер от Топ Форма – перфектният подарък за Коледа. Прочетете повече за подаръчните ваучери с индивидуална програма от Топ форма от тук >>

Статията е обновена на 07.12.2020

 

Други свързани статии:

Още от Топ форма

Коледни пости и хранителен режим

Ако сте решили да започнете пост, е важно през предстоящия месец, внимателно да подбирате храните, които ще служат за заместители на месо, яйца, мляко и други животински продукти. Постенето може да е полезно както за тялото, така и за духа,…

Прочети още

Искате да постигнете здравословното за Вас тегло и да влезете в Топ Форма след лятото? Здравословното отслабване несправедливо си е спечелило славата на бавен, труден и скъп начин за постигане на желаното тегло. Истината е съвсем различна и здравословното отслабване е по-лесният начин за…

Прочети още
Back To Top