Бърз Старт

ДА ЗАПОЧНА ДА СВАЛЯМ КИЛОГРАМИ ЗДРАВОСЛОВНО, С РЕЖИМ, ИЗГОТВЕН СПЕЦИАЛНО ЗА МЕН
1 месечна програма
40 лв.
 • 28-дневна хранителна програма с режим, изготвен от диетолог за теб.
 • Постоянна комуникация с диетолога в периода на режима.
 • Организмът ти се адаптира към новото хранене.
 • Обмяната на веществата се ускорява.
 • Започваш да гориш мазнини.
 • Сваляш между 3 и 6 килограма.

Лесна промяна

ДА ПОДОБРЯ ХРАНИТЕЛНИТЕ СИ НАВИЦИ И ДА ПОСТИГНА ПЕРФЕКТНИТЕ КИЛОГРАМИ
3 месечна програма
99 лв.
120 лв. Спестяваш 21 лв.
 • Три 28-дневни режима - нов режим всеки месец.
 • Избираш какво да ядеш от втория месец на програмата.
 • Привикваш към точните за теб количества храна.
 • Желанието за спонтанно похапване намалява.
 • Физическото ти състояние се подобрява.
 • Повишават се настроението и самочувствието ти. Сваляш между 9 и 15 килограма.

Нов човек

ДА СВАЛЯ ИЗЛИШНИТЕ КИЛОГРАМИ ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ И ДА ПРОМЕНЯ НАЧИНА СИ НА ЖИВОТ
6 месечна програма
180 лв.
240 лв. Спестяваш 60 лв.
 • Шест 28-дневни режима - нов режим всеки месец.
 • Възможност да разменяш местата на обедите и вечерите.
 • Разделяш се завинаги с вредните си хранителни навици.
 • Правилното хранене става част от твоя начин на живот.
 • Сваляш повече от 15 кг.
 • Здравословното състояние на повечето наши клиенти значително се подобрява.
План "Здраве"

Удоволствието да се храниш, грижейки се за здравето си.

План Здраве

3 месечна програма
140 лв.
План "Здраве" включва:
 • Изследване на основните медико-диагностични параметри, които се влияят от начина на хранене и са индикатор за състоянието на организма (кръвна картина, холестерол (HDL, LDL), пикочна киселина, кръвна захар, тиреоид-стимулиращ хормон - ТSH).
 • Анализ на резултатите от лекар. Оценка на рисковете от развитие на метаболитни заболявания на база на резултатите от проведените изследвания и твоите отговoрите на подробен въпросник.
 • Детайлен и конкретен хранителен режим, изготвен от нашия специалист, с храните, от които се нуждаеш, за да поддържаш или нормализираш както килограмите си, така и здравословното си състояние.
 • Постоянна подкрепа и комуникация със специалистите на Топ Форма. Нов хранителен режим всеки месец, в рамките на програмата, ссъответстващ с твоя прогрес
 • Цената на кръвното изследване е включена в цената на плана. Изследването се извършва в най-близката до вас лаборатория.

Д-р Веселка Гергова
Кардиолог, интернист
Д-р Гергова е кардиолог с над 35-годишен стаж и преподавател в Медицински Университет - София. Като консултант на Топ Форма, д-р Гергова ще преглежда и анализира резултатите от Вашите изследвания, в комбинация с отговорите ви на подробен въпросник. Оценката на д-р Гергова за евентуални рискове от развитие на хронични заболявания, помага на нашия специалист да изготви хранителен режим, съобразен с отчетените рискове. Нашите специалисти работят в екип, за да получите програма, с която ефективно да контролирате килограмите и здравето си, хранейки се с храните, които обичате.
За кого е подходяща програмата?

План "Здраве" е подходящ за всеки, който е загрижен за здравословното си състояние и иска да направи точните промени в храненето си, за да го контролира и подобри. Неправилното хранене може да доведе до развитие на заболявания като метаболитен синдром, диабет тип 2, подагра, артериална хипертония и други. Промяната на начина на хранене е най-добрата превенция.

Защо са нужни изследвания?

Резултатите от биохимичните изследвания, заедно с отговорите ти на подробен въпросник, ни помагат да идентифицираме рисковете за развитие на метаболиен синдром и различни заболявания свързани с неправилното хранене.

Какво е метаболитен синдром?

Метаболитният синдром е състояние, което най-често повишава риска от развитие на диабет или сърдечно-съдови заболявания -две от най-често срещаните и смъртоносни хронични заболявания. Правилно хранене е едно от най-успешните средства за превенция на тези заболявания. Промяната в начина на хранене може да доведе до минимизиране на рисковете от развитието на метаболитните заболявания, както и до тяхното лечение, когато са открити в ранен етап.

Какви храни ще включва режима?

Храните в режима ти ще са съобразени с твоите хранителни предпочитания и с научните препоръки за хранене, отговарящи за твоето здравословно състояние. Към режима си ще получиш и насоки за хранене и приготвяне на храната, съобразени с резултатите от твоите изследвания.

Започни сега
Начини на плащане:

Наложен платеж (Еконт)
Банков превод
Кредитна или дебитна карта

Често задавани въпроси

Как да поръчам?

За да поръчате своята индивидуална програма е необходимо само да попълните въпросника ни за здравословно състояние, начин на живот, хранителни предпочитания и цели, за да може нашият специалист да изготви най-подходящия за Вас хранителен режим. В края на въпросника можете да изберете най-удобния за Вас начин на плащане и да завършите поръчката си. Ще получите потвърждение от нас за приета поръчка и уведомление по имейл, когато режимът Ви е готов. Към въпросника за поръчка>>

Кога ще получа режима си?

Нашият специалист има нужда от време, за да се запознаe подробно с Вашия профил и да изготви режима Ви. Вашият режим ще бъде готов до до 7 работни дни от датата на поръчка и  потвърждение на плащането.  Ако нямате търпение да стартирате,  можете да изберете експресна услуга, тогава режимът Ви ще бъде изготвен с приоритет и ще го получите на следващия работен ден след поръчка. Срокът за получаване на първия режим от “План Здраве” е 10 работни дни от датата на изследванията.

Кога ще мога да видя първите резултати?

Ще видите първите резултати още през първата седмица. Скоростта на постигане на резултати е строго индивидуална и зависи от различни фактори, но повечето от нашите клиенти свалят около 1 – 1.5кг. още през първата седмица. Още в първата седмица, клиентите ни споделят, че се чувстват значително по-енергични, намалява апетита и желанието за постоянно похапване. И все пак, постигането на конкретни резултати зависи  от това дали спазвате точно грамажите в режима и инструкциите към него, от здравословното Ви състояние, първоначалните килограми и целта, която сте си поставили. Можете да започнете като попълните въпросника от тук>>

Каква е гаранцията, че ще постигна желаните резултати?

Историите на нашите клиенти са гаранцията ни за успех. И все пак, постигането на конкретни резултати зависи от това дали спазвате точно грамажите в режима и инструкциите към него. През последните 7 години сме помогнали на повече от 20 000 човека да постигнат и да задържат трайно желаните килограми, сигурни сме, че ще помогнем и на Вас. Програмите ни включват постоянен контакт с екипа ни и ако по някаква причина не постигате очакваните резултати, винаги можете да ни пишете и нашите специалисти ще Ви посъветват и ще преценят дали има нужда от промяна в режима Ви.

Колко килограма се свалят?

Препоръчителният начин за здравословно сваляне на килограми е бавно и стабилно – около 1-1.5 кг на седмица. Режимите, изготвяни от нашите специалисти се базират на това правило, за да Ви помогнат да отслабнете контролирано и да задържите желаните килограми, избягвайки йо-йо ефекта. И все пак, свалянето на килограми е строго индивидуално и зависи от множество фактори.