Безплатна книжка

30 дневен пътеводител към здравословното хранене

Ако сте решили да започнете да се храните здравословно или да отслабнете, тази малка книжка ще ви покаже как да сбъднете желанието си!

  • 30 малки промени, които да правите постепенно;
  • Практични идеи как да започнете да се храните здравословно;
  • Идеи за здравословни рецепти, които лесно да включите в менюто си

Вашият и мейл ще бъде използван, за да Ви изпратим безплатната книжка, както и да получавате от нас безплатни съвети, рецепти и промоции свързани със здравословното хранене. В случай, че не желаете да получавате повече имейли от нас, винаги можете да се отпишете като ни пишете. Повече информация във връзка с нашата политика за защита на личните данни, можете да видите на уеб сайта ни.

По-лесно ( и възможно) е да местите камък по камък, отколкото цяла планина наведнъж. Започнете с по една промяна на ден и след 30 дни вече ще се храните здравословно!

Ипократис Пападимитракос

5b8bc057-ipo-event_03l03g03l03g000000[1]Ипократис е диетолог с над 15 годишен опит. Успял е да помогне на хиляди българи да се разделят с вредните си хранителни навици, станали причина за различни заболявания, наднормено тегло и затлъстяване. Ипократис вярва, че всеки може да постигне и задържи желаните килограми, като открие своето „нормално хранене“.