Въпроси и отговори

Цена и начин на плащане

Как да заявя получаването на фактура?

Ако желаете да получите фактура, моля свържете се с нас на имейл адрес: info@topforma.bg

Как мога да платя?

Можете да заплатите с наложен платеж при доставка с куриер (Еконт); с дебитна/кредитна карта; чрез Paypal или с банков превод.

Каква е цената?

Цената на 1-месечната програма е 40 лв, на 3-месечната – 99 лв, а на 6-месечната е 180 лв.


Поръчка и получаване на режима

Какво да направя, ако не получа хранителния си режим си в указания срок?

След като поръчате своя режим, ние ще Ви изпратим потвърждаващ имейл с номера на Вашата поръчка. Ако има проблем и не сте получили своя режим до 7 работни дни, молим да се свъжете с нас чрез формата за контакти от тук като цитирате номера на поръчката си.

Какво се случва с режима ми, ако не го взема от куриера?

Пратки, които не са потърсени от получателите им за период от 7 дни от датата на пристигане на пратката до адреса на получателя или офис на Еконт, ще бъдат върнати обратно до нас и унищожени, тъй като режимите се изготвят за всеки клиент по строго индивидуални критерии.

Кога ще получа режима си?

Нашият специалист има нужда от време, за да се запознаe подробно с Вашия профил и да изготви режима Ви. Ще получите режима си до 7 работни дни от датата на поръчка (при доставка с куриер) или от датата на потвърждение на плащането (при получаване по имейл).

Не съм в България, мога ли да поръчам хранителен режим от друга страна?

Да, можете да поръчате хранителен режим, дори и да не сте в България. В този случай е необходимо да изберете начин за доставка “по имейл” във формата за поръчка.
Ще изпратим режима Ви на посочен от Вас имейл адрес до седем работни дни след потвърждение на плащането. Също така ще получите достъп до свой личен профил на сайта ни, където ще можете да виждате режима си, както и подробни инструкции към него.

Как ще получа режима си?

Ще получите Вашия индивидуален хранителен режим в съответствие с избрания от Вас начин на доставка – чрез куриер или по електронен път с имейл. Във всеки от случаите ще получите парола и потребителско име за достъп до личния си клиентски профил на сайта ни. Там ще виждате както актуалния си хранителен режим, така и допълнителни инструкции за спазване на режима.

Какво ще стане след като попълня въпросника?

След като попълните въпросника, ние ще ви изпратим имейл, потвърждаващ, че сме получили поръчката Ви. След това нашият диетолог, Ипократис Пападимитракос, ще се запознае подробно с отговорите Ви и ще състави Вашия индивидуален хранителен режим, в съответствие с Вашите индивидуални цели, здравословно състояние, хранителни предпочитания и начин на живот.

Kолко време отнема попълването на въпросника?

Попълването на въпросника ще Ви отнеме около 10 минути. Съветваме Ви да бъдете максимално подробни и откровени в отговорите си, за да може диетологът да изготви най-подходящия за Вас режим.

Как да поръчам?

Можете да поръчате от бутона „Поръчай режим“ в сайта. Необходимо е да попълните подробен въпросник за вашето здравословно състояние, начин на живот, хранителни предпочитания и цели, за да може диетологът да изготви най-подходящия за Вас хранителен режим.
В края на въпросника можете да изберете най-удобния за Вас начин на доставка (по куриер или по имейл) и начин на плащане и да завършите поръчката си. Ще получите режима си до седем работни дни.


Индивидуални програми – видове, продължителност, ефективност

Предлагате ли доставка на храна?

Не предлагаме доставка на приготвена храна, но, в личния си профил, всеки наш клиент има достъп до персонализирани лесни, бързи и вкусни рецепти към всеки ден от режима си, както и списък за пазаруване с вички необходими продукти. Стремим се максимално да Ви улесним в изграждането на дълготрайни хранителни навици и да Ви убедим, че приготвянето на храната може да е лесно и бързо.

Колко килограма мога да сваля с програмите на Топ Форма?

Препоръчителният начин за сваляне на килограми е бавно и стабилно – около 1-1.5 кг на седмица. Режимите на Топ Форма, се базират на това правило, за да Ви помогнат да отслабнете контролирано и да задържите желаните килограми, избягвайки йо-йо ефекта.

Поръчал съм 3 или 6-месечна програма, а получих режим само за един месец. Кога ще получа режимите си за следващите месеци?

Ще получавате 4-седмичен режим всеки месец в рамките на програмата. Първият Ви режим се съставя от нашия специалист в съответствие с предоставената от Вас информация при поръчка, а всеки следващ режим диетологът изготвя в съответствие с Вашия прогрес и предпочитания. За да можем да изготвим следващия Ви режим, е необходимо към края на първия режим да попълните въпросник за проследяване на прогреса през личния си профил в сайта. 

При поръчка на 3 или 6-месечна програма – наведнъж ли получавам режимите за всички месеци?

При поръчка на 3 или 6-месечна програма, получавате 4-седмичен режим всеки месец в рамките на програмата. Всеки следващ режим от програмата се изготвя от Ипократис в съответствие с прогреса ви. За тази цел е необходимо да попълвате въпросник за проследяване на прогреса през личния си профил в сайта, в края на всеки отделен режим.

По какво се различават режимите за отделните месеци?

Всеки следващ режим се съставя от Ипократис на базата на прогреса ви и цели постигането на различна фаза в процеса на отслабване. Основните фази са следните и те се отразяват в различните режими: привикване на тялото към редовното, качествено и умерено хранене, с цел оптимален метаболизъм; откриване и консумиране на точните количества храна, необходими за всеки отделен човек, желаещ да свали килограми; засилване на процеса на горене на мазнини; захранване и привикване към правилното хранене.
Всеки следващ режим ще Ви дава по-голяма свобода на избор.

Мога ли да спазвам 1-месечния си режим няколко месеца?

Повторението на 1-месечния режим е напълно неефективно. Той е съставен така, че да послужи като подготовка на организма към правилното хранене (редовно, качествено и умерено) и следва определена калорийна крива, целяща да постави началото на отслабването. При повторението му, организмът ви привиква към количеството калории и спира процеса на отслабване. Всеки следващ режим се изготвя от Ипократис в съответствие с прогреса ви и цели да продължи започнатия с първия режим процес.

Колко дълго продължава програмата?

Програмата може да продължи толкова време, колкото е необходимо, за да постигнете желаните килограми. За ваше улеснение сме създали 1-месечна, 3-месечна и 6-месечна програмa. Най-често клиентите ни си поръчват първо 1-месечна програма, за да пробват режима и след това продължават с 3-месечна или 6-месечна програма.

Можете да си поръчвате 1-месечна програма всеки месец до постигане на целта си, но по-изгодно е да стартирате направо с по-дълга програма, ако имате да сваляте повече килограми. Независимо дали поръчвате 1-месечна програма всеки месец, или сте на дълга програма – вие ще получавате нов 4-седмичен режим всеки месец, който ще бъде съобразен с вашия прогрес и предпочитания. Необходимо е единствено да попълните въпросник за проследяване на прогреса, когато наближи края на режима ви

Какво ще получа?
  • Индивидуaлен хранителен режим Само храните, които обичате, в количеството и последователността, с които да постигнете целта!
  • Постоянна подкрепа от специалист Можете да ни задавате неограничен брой въпроси и да сте сигурни, че ще получите информацията и подкрепата, от които се нуждаете.
  • Ваш личен профил в сайта Всичко за Вашето хранене на едно място – навсякъде и по всяко време: рецепти към продуктите от режима Ви; списък с необходимите продукти за режима Ви; възможност да въвеждате мерките си и заедно да проследяваме прогреса Ви

Все още имам въпроси

Ако имате въпрос, на който не сме отговорили, можете да ни попитате във формата за контакти: