skip to Main Content

Как мога да платя?

Можете да заплатите с дебитна или кредитна карта, с наложен платеж при доставка с куриер или с банков превод.

Каква е цената?

Цената на 1-месечната програма е 40 лв., на 3-месечната ни програма е 99 лв., а на 6-месечната ни програма цената е 180 лв. Всяка от тези програми включва следните услуги, за периода на програмата:

 • Изготвяне на индивидуален режим, съставен специално за Вас, съобразен с Вашите хранителни предпочитания, с начина Ви на живот и конкретните Ви цели
 • Достъп до Ваш личен профил, където ще виждате режима си
 • Предложения с рецепти към храните в режима Ви за всеки ден
 • Списък за пазаруване с храните и рецептите за седмицата
 • Възможност да въвеждате мерките си и да проследявате прогреса си
 • Постоянна подкрепа от екипа ни през целия период на програмата и възможност за задаване на неограничен брой въпроси към специалистите ни
 • Възможност за поръчка продължение на режима Ви, в съответствие с постигнатите резултати

Поръчка и получаване на режима

Кога ще получа режима си?

Нашият специалист има нужда от време, за да се запознаe подробно с Вашия профил и да изготви режима Ви. Вашият режим ще бъде готов до до 7 работни дни от датата на поръчка и  потвърждение на плащането.  Ако нямате търпение да стартирате,  можете да изберете експресна услуга, тогава режимът Ви ще бъде изготвен с приоритет и ще го получите на следващия работен ден след поръчка. Срокът за получаване на първия режим от “План Здраве” е 10 работни дни от датата на изследванията.

Не съм в България, мога ли да поръчам хранителен режим от друга страна?

Да, можете да поръчате хранителен режим, дори и да не сте в България. В този случай е необходимо да изберете начин за плащане с кредитна или дебитна карта или Пейпал във формата за поръчка.
До седем работни дни след потвърждение на поръчката, ще получите достъп до свой личен профил на сайта ни, където ще можете да виждате режима си, както и подробни инструкции към него и предложения с рецепти.

Как ще получа режима си?

До седем работни дни от потвърждението на Вашата поръчка, режимът Ви ще бъде съставен и ще Ви изпратим имейл, с който да Ви уведомим.  В личния си клиентски профил на сайта ни ще виждате както актуалния си хранителен режим, така и допълнителни инструкции за спазване на режима. Освен това, именно през личния си профил ще можете да задавате неограничен брой въпроси към нашите специалисти, ще виждате предложения с рецепти към храните в режима Ви, за всеки ден, както и  списък за пазаруване с храните и избраните рецепти за седмицата. В профилът си ще въвеждате мерките си и да проследявате прогреса и от там ще  имате възможност за поръчка на продължение на режима, в съответствие с постигнатите резултати.

.

Как да поръчам програма?

Необходимо е да попълните подробен въпросник за вашето здравословно състояние, начин на живот, хранителни предпочитания и цели, за да може нашият специалист да изготви най-подходящия за Вас хранителен режим.
В края на въпросника можете да изберете най-удобния за Вас начин на плащане и да завършите поръчката си. Ще получите потвърждение от нас за приета поръчка и уведомление по имейл, когато режимът Ви е готов. Към въпросника за поръчка>>

Индивидуални програми – видове, продължителност, ефективност

Колко килограма мога да сваля с програмите на Топ Форма?

Препоръчителният начин за здравословно сваляне на килограми е бавно и стабилно – около 1-1.5 кг на седмица. Режимите, изготвяни от нашите специалисти се базират на това правило, за да Ви помогнат да отслабнете контролирано и да задържите желаните килограми, избягвайки йо-йо ефекта. И все пак, свалянето на килограми е строго индивидуално и зависи от множество фактори.

При поръчка на 3 или 6-месечна програма – наведнъж ли получавам режимите за всички месеци?

При поръчка на 3 или 6-месечна програма, получавате 4-седмичен режим всеки месец в рамките на програмата. Всеки следващ режим от програмата се изготвя в съответствие с прогреса Ви. За тази цел е необходимо да попълвате въпросник за проследяване на прогреса през личния си профил в сайта, в края на всеки отделен режим.

По какво се различават режимите за отделните месеци?

Всеки следващ режим се съставя от наш специалист по хранене, на базата на прогреса и целите Ви. Основните фази са следните:

 • Привикване на тялото към редовното, качествено и умерено хранене, с цел оптимален метаболизъм;
 • Привикване към консумацията на точните количества храна, които са Ви необходими
 • Засилване на процеса на горене на мазнини, захранване и привикване към правилното хранене.
 • Всеки следващ режим ще Ви дава по-голяма свобода на избор

Колко дълго продължава програмата?

Програмата може да продължи толкова време, колкото е необходимо, за да постигнете и задържите трайно желаните килограми. За ваше улеснение сме създали 1-месечна, 3-месечна и 6-месечна програмa. Можете да си поръчвате 1-месечна програма всеки месец до постигане на целта си, но по-изгодно е да стартирате направо с по-дълга програма, ако желаете да сваляте повече килограми. Независимо дали поръчвате 1-месечна програма всеки месец, или сте на дълга програма –  ще получавате нов 4-седмичен режим всеки месец, който ще бъде съобразен с вашия прогрес и предпочитания. Към въпросника за поръчка >>

Какво ще получа?

Всяка една от нашите програми включва:

 • Индивидуален хранителен режим, специално за Вас, съобразен с Вашите хранителни предпочитания, с начина Ви на живот и целите Ви
 • Достъп до личен профил, където ще виждате режима си и ще можете да задавате въпроси
 • Предложения с рецепти към храните в режима Ви, за всеки ден
 • Списък за пазаруване с храните и рецептите за седмицата
 • Възможност да въвеждате мерките си и да проследявате прогреса си
 • Постоянна подкрепа от екипа ни през целия период на програмата
 • Възможност за поръчка на продължение на режима Ви, в съответствие с постигнатите резултати

Все още имам въпроси

Ако имате въпрос, на който не сме отговорили, можете да ни попитате във формата за контакти:

Back To Top