skip to Main Content

Поръчка и получаване на режима

Не съм в България, мога ли да поръчам хранителен режим от друга страна?

Да, можете да поръчате хранителен режим, дори и да не сте в България. В този случай е необходимо да изберете начин за плащане с кредитна или дебитна карта или Пейпал във формата за поръчка.
До седем работни дни след потвърждение на поръчката, ще получите достъп до свой личен профил на сайта ни, където ще можете да виждате режима си, както и подробни инструкции към него и предложения с рецепти.

Как ще получа режима си?

До седем работни дни от потвърждението на Вашата поръчка, режимът Ви ще бъде съставен и ще Ви изпратим имейл, с който да Ви уведомим.  В личния си клиентски профил на сайта ни ще виждате както актуалния си хранителен режим, така и допълнителни инструкции за спазването му. През личния си профил ще можете да задавате неограничен брой въпроси към нашите специалисти, ще виждате предложения с рецепти към храните в режима Ви, за всеки ден, както и  списък за пазаруване с храните и избраните рецепти за седмицата. В профилът си ще въвеждате мерките си и да проследявате прогреса и от там ще  имате възможност за поръчка на продължение на режима, в съответствие с постигнатите резултати.

.

Как да поръчам програма?

Необходимо е да попълните подробен въпросник за вашето здравословно състояние, начин на живот, хранителни предпочитания и цели, за да може нашият специалист да изготви най-подходящия за Вас хранителен режим.
В края на въпросника можете да изберете най-удобния за Вас начин на плащане и да завършите поръчката си. Ще получите потвърждение от нас за приета поръчка и уведомление по имейл, когато режимът Ви е готов. Към въпросника за поръчка>>

Индивидуални програми – видове, продължителност, ефективност

Какво ще получа?

Всяка една от нашите програми включва:

 • Индивидуален хранителен режим, специално за Вас, съобразен с Вашите хранителни предпочитания, с начина Ви на живот и целите Ви
 • Достъп до личен профил, където ще виждате режима си и ще можете да задавате въпроси
 • Предложения с рецепти към храните в режима Ви, за всеки ден
 • Списък за пазаруване с храните и рецептите за седмицата
 • Възможност да въвеждате мерките си и да проследявате прогреса си
 • Постоянна подкрепа от екипа ни през целия период на програмата
 • Възможност за поръчка на продължение на режима Ви, в съответствие с постигнатите резултати

При поръчка на 3 или 6-месечна програма – наведнъж ли получавам режимите за всички месеци?

При поръчка на 3 или 6-месечна програма, получавате 4-седмичен режим всеки месец в рамките на програмата. Всеки следващ режим от програмата се изготвя в съответствие с прогреса Ви. За тази цел е необходимо да попълвате въпросник за проследяване на прогреса през личния си профил в сайта, в края на всеки отделен режим. Ако по някаква причина не попълните въпросника, нашите специалисти ще изготвят следващия Ви режим, като се съобразят с последно попълнения от Вас въпросник.

По какво се различават режимите за отделните месеци?

Всеки следващ режим се съставя от наш специалист по хранене, на базата на прогреса и целите Ви. Основните фази са следните:

 • Привикване на тялото към редовното, качествено и умерено хранене, с цел оптимален метаболизъм;
 • Привикване към консумацията на точните количества храна, които са Ви необходими
 • Засилване на процеса на горене на мазнини, захранване и привикване към правилното хранене.
 • Всеки следващ режим ще Ви дава по-голяма свобода на избор

Колко дълго продължава програмата?

Програмата може да продължи толкова време, колкото е необходимо, за да постигнете и задържите трайно желаните килограми.  Независимо дали поръчвате 1-месечна програма всеки месец, или сте избрали план с предплащане –  ще получавате нов 4-седмичен режим всеки месец, който ще бъде съобразен с Вашия прогрес и предпочитания. Към въпросника за поръчка >>

Все още имам въпроси

Ако имате въпрос, на който не сме отговорили, можете да ни попитате във формата за контакти:

Back To Top