Стъпка 1

ИЗБЕРИ ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТТА НА ПРОГРАМАТА

В ЗАВИСИМОСТ ОТ СВОЯТА ЦЕЛ

Независимо дали искаш само да тестваш нашата програма; да свалиш 2-4 кг или да промениш живота си – ние имаме подходящия план за теб. Знаейки, че здравословното сваляне на килограми означава 1 – 1,5 кг на седмица или до 6 кг на месец, лесно можеш да избереш между нашите планове от 1, 3 или 6 месеца.
Поръчай режим

Стъпка 2

ПРЕДСТАВИ СЕ

СПОДЕЛИ СВОЯТА ЦЕЛ И ХРАНИТЕЛНИ НАВИЦИ С НАШИЯ ДИЕТОЛОГ

За да ти предложим най-подходящия хранителен режим, първо трябва да те опознаем. Поради тази причина създадохме подробен въпросник, който ще ти помогне да ни се представиш. Отговорите ти ще ни дадат нужната информация за твоите цели, здравословно състояние, хранителни предпочитания, специфични нужди и начин на живот. Познавайки те, ние можем да ти помогнем да постигнеш целта си!
Поръчай режим

Стъпка 3

ДАЙ ВРЕМЕ НА ДИЕТОЛОГА ДА СЪСТАВИ ТВОЯ РЕЖИМ

ДОСТАВКА ОТ 5 ДО 7 ДНИ ДО ТВОЯ АДРЕС

За разлика от много други диети, които можеш да поръчаш онлайн, нашите хранителни режими НЕ са съставени от компютър. Нашият специалист по хранене обръща специално внимание на всеки един режим и го изготвя съобразявайки се стриктно с информацията подадена от всеки клиент. Можеш да си сигурен, че твоят режим ще включва точно храните, които обичаш в количествата и последователността, необходими, за да постигнеш целта си. Няма нужда да броиш калории – диетологът ще е направил това за теб. Всичко, което трябва да направиш е да спазваш своя режим, докато правилното хранене стане твой навик.
Поръчай режим

Стъпка 4

СПАЗВАЙ СВОЯ ИНДИВИДУАЛЕН РЕЖИМ И НАШИТЕ ПРОФЕСИОНАЛНИ СЪВЕТИ

ПОЕМИ КОНТРОЛА В СВОИ РЪЦЕ

Спазвайки своя индивидуален хранителен режим и професионалните съвети на Ипократис, правилните хранителни навици постепено ще станат част от твоя начин на живот и отслабването ще се случи съвсем естествено. По време на програмата можеш да задаваш неограничен брой въпроси лично към Ипократис и да разчиташ на неговите професионални съвети.
Поръчай режим

Как да поръчам?


Научи как да влезеш в топ форма с индивидуален хранителен режим.

Поръчай режим

често задавани въпроси

Каква е цената?

Цената на 1-месечната програма е 40 лв, на 3-месечната – 99 лв, а на 6-месечната е 180 лв.

Кога ще получа режима си?

Нашият специалист има нужда от време, за да се запознаe подробно с Вашия профил и да изготви режима Ви. Ще получите режима си до 7 работни дни от датата на поръчка (при доставка с куриер) или от датата на потвърждение на плащането (при получаване по имейл).

При поръчка на 3 или 6- месечна програма – наведнъж ли получавам режимите за всички месеци?

При поръчка на 3 или 6-месечна програма, получавате 30 дневен режим всеки месец в рамките на програмата. Всеки следващ режим от програмата се изготвя от Ипократис в съответствие с прогреса ви. За тази цел е необходимо да попълвате въпросник за проследяване на прогреса през личния си профил в сайта, в края на всеки отделен режим

Имаш още въпроси?