Стъпка 1

ТОП ФОРМА

ИЗБЕРИ ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТТА НА ПРОГРАМАТА

В ЗАВИСИМОСТ ОТ СВОЯТА ЦЕЛ

Независимо дали искаш само да свалиш няколко килограма или да промениш живота си – ние имаме подходящия план за теб. Знаейки, че здравословното сваляне на килограми означава килограм, килограм и половона на седмица или около шест килограма за месец, лесно можеш да избереш между нашите планове от 1, 3 или 6 месеца.
Поръчай режим

Стъпка 2

как работи

ПРЕДСТАВИ СЕ

СПОДЕЛИ СВОЯТА ЦЕЛ И ХРАНИТЕЛНИ НАВИЦИ

За да ти предложим най-подходящия хранителен режим, първо трябва да те опознаем. Поради тази причина създадохме подробен въпросник, който ще ти помогне да ни се представиш. Отговорите ти ще ни дадат нужната информация за твоите цели, здравословно състояние, хранителни предпочитания, специфични нужди и начин на живот. Познавайки те, ние можем да ти помогнем да постигнеш целта си!
Попълни въпросника

Стъпка 3

ТОП ФОРМА

ДАЙ ВРЕМЕ НА ДИЕТОЛОГА ДА СЪСТАВИ ТВОЯ РЕЖИМ

РЕЖИМЪТ ТИ ЩЕ Е ГОТОВ ДО 7 ДНИ

За разлика от много други диети, които можеш да поръчаш онлайн, нашите хранителни режими НЕ са съставени от компютър. Нашите специалисти обръщат специално внимание на всеки един режим, съобразявайки се стриктно с информацията подадена от всеки клиент. Можеш да си сигурен, че твоят режим ще включва точно храните, които обичаш в количествата и последователността, необходими, за да постигнеш целта си. Няма нужда да броиш калории – диетологът ще е направил това за теб. Всичко, което трябва да направиш е да спазваш своя режим, докато правилното хранене стане твой навик.
Попълни въпросника

Стъпка 4

ТОП ФОРМА

ЩЕ ПРЕВЪРНЕМ ПРАВИЛНОТО ХРАНЕНЕ В НАЧИН НА ЖИВОТ

ПОЕМИ КОНТРОЛА В СВОИ РЪЦЕ

Влез в Топ Форма като превърнеш правилното хранене в начин на живот! По време на програмата, ще можеш да задаваш неограничен брой въпроси и да си сигурен, че ще получш информацията и подкрепата, от които се нуждаеш. Ще имаш личен профил, в който по време на програмата, ще намираш всичко за твоето хранене на едно място – навсякъде и по всяко време:

 – само храните, които обичаш

– рецепти към товя режим

– постоянна подкрепа и мотивация

– списък за пазаруване

– възможност за проследяване на прогреса

Попълни въпросника

Как да поръчам?


Научи как да влезеш в топ форма с индивидуален хранителен режим.

Поръчай режим

често задавани въпроси

Каква е цената?

Цената на 1-месечната програма е 40 лв, на 3-месечната – 99 лв, а на 6-месечната е 180 лв.

Кога ще получа режима си?

За разлика от много други диети, които можеш да поръчаш онлайн, нашите хранителни режими НЕ са съставени от компютър. Нашият специалист има нужда от време, за да се запознаe подробно с Вашия профил и да изготви режима Ви. Ще получите достъп до режима си до 7 работни дни от датата на поръчка или от датата на потвърждение на плащането (при заплащане по банков път).

При поръчка на 3 или 6- месечна програма – наведнъж ли получавам режимите за всички месеци?

При поръчка на 3 или 6-месечна програма, получавате 30 дневен режим всеки месец в рамките на програмата. Всеки следващ режим от програмата се изготвя от нашия специалист в съответствие с прогреса ви. За тази цел е необходимо да попълвате въпросник за проследяване на прогреса през личния си профил в сайта, в края на всеки месец.

Имаш още въпроси?