Нашата
история

Когато няколко близки приятели се съберат, за да решат как да променят света към по-добро, се раждат много идеи. Когато тези приятели са специалисти в различни области, с богат опит, иновативно мислене и вяра в успеха, идеите се превръщат в реалност. Така се роди Топ Форма. Да ви помагаме да се чувствате добре е нашият начин да подобрим света. 

 

Топ Форма е уникална услуга, която прави консултацията с диетолог, достъпна за всички. Опознавайки Ви, чрез нашия подробен въпросник, ние изготвяме най-подходящия за Вас хранителен режим. Той е съобразен с вашия начин на живот, с вкусовите Ви предпочитания, със способностите и желанията Ви. 

 

Топ диетологът Ипократис Пападимитракос знае как да ви помогне да откриете вашето нормално хранене, а то е ключът към успеха.  Правилното хранене е изключително важно не само за поддържане на желаното тегло, но и за здравето, самочувствието и добрия живот. Целта на Топ Форма е то да стане част от вашия живот и така да го подобри. 

 

Превръщането на една идея в реалност е безкраен процес, защото тази идея се нуждае от постоянни грижи, за да оцелее в бързопроменящия се свят. Ние няма да се откажем от нашата идея и ще направим всичко възможно тя да живее и да Ви прави щастливи.

 

За нас е важно вие да сте доволни и ще се радваме да споделяте мненията, предпочитанията и желанията си относно Топ Форма тук, за да ги направим реалност. 

 

Как да поръчам?


Научи как да влезеш в топ форма с индивидуален хранителен режим.

Поръчай режим