Динена салца

динена салса

Продукти:

  • 3 ч. ч. диня (нарязана на малки кубчета)
  • ¼ ч. ч. червен лук (ситно нарязан)
  • 1 средно голяма краставица (ситно нарязана, обелена и почистена от семките)
  • 1 люта чушка (ситно нарязана, почистена от жили и семки)
  • 1 ч.л. сок от лайм
  • ¼ чаша кориандър (едро нарязан)
  • Щипка морска сол
Инструкции:
В голяма купа смесете динята, червения лук, краставицата и лютата чушка и разбъркайте добре.

След това прибавете сока от лайм, кориандъра и щипката сол и отново разбъркайте, за да получите хомогенна смес.

Добър апетит!

Динената салца е чудесна гарнитура на рибни ястия. Можете да я ползвате като заместител на „зеленчуците по избор“ в режима си. Импровизирайте!
Кратко описание
recipe image
Рецепта
Динена салца
Публикувана на
Време за подготовка
Време за готвене
Общо време
Рейтинг
3.51star1star1star1stargray Based on 7 Review(s)