Мариновано червено цвекло
Беше ли полезно? Оценете ни! |

Продукти:
- 2 бр. червено цвекло
- Сок от един лимон
- 1 с.л. зехтин
- Сол и пипер на вкус
Метод на приготвяне:
Обелете и нарежете на едри парчета червеното цвекло. Сварете го докато омекне.
За маринатата, смесете сока от лимон, зехтина солта и пипер и разбъркайте добре.
Овкусете цвеклото с маринатата, докато е още топло. Оставете го да изстине, за да може да попие напълно маринатата.
Така овкусеното червено цвекло може да се използва както за приготвяне на различни салати така и за гарнитура към други ястия.
Ако все още нямате индивидуален хранителен режим, можете да го поръчате от тук.
Други свързани статии:
Още от Топ форма
Никога не е късно да се изправите с любов срещу излишните килограми, или с други думи, да започнете режим, заедно с половинката си! В началото, по пътят към постигането и задържането на топ форма се изисква мотивация и воля.…
МИТ 1 – МЕСОТО Е ВРЕДНО Има хора, които се чувстват по-добре, когато изключат месото от режима си и в това няма нищо лошо. Често, изборът на подобен тип хранене е продиктуван и от екологични съображения. Важно е, ако по…