Мариновано червено цвекло
Беше ли полезно? Оценете ни! |

Продукти:
- 2 бр. червено цвекло
- Сок от един лимон
- 1 с.л. зехтин
- Сол и пипер на вкус
Метод на приготвяне:
Обелете и нарежете на едри парчета червеното цвекло. Сварете го докато омекне.
За маринатата, смесете сока от лимон, зехтина солта и пипер и разбъркайте добре.
Овкусете цвеклото с маринатата, докато е още топло. Оставете го да изстине, за да може да попие напълно маринатата.
Така овкусеното червено цвекло може да се използва както за приготвяне на различни салати така и за гарнитура към други ястия.
Ако все още нямате индивидуален хранителен режим, можете да го поръчате от тук.
Други свързани статии:
Още от Топ форма
Ако сте решили да започнете пост, е важно през предстоящия месец, внимателно да подбирате храните, които ще служат за заместители на месо, яйца, мляко и други животински продукти. Постенето може да е полезно както за тялото, така и за духа,…
Искате да постигнете здравословното за Вас тегло и да влезете в Топ Форма след лятото? Здравословното отслабване несправедливо си е спечелило славата на бавен, труден и скъп начин за постигане на желаното тегло. Истината е съвсем различна и здравословното отслабване е по-лесният начин за…