Пепър сьомга
Беше ли полезно? Оценете ни! |

Продукти:
- 400 г филе сьомга
- 2-3 с.л. галета
- Бял и черен пипер на вкус
- Настъргана кора от лимон и портокал
Метод на приготвяне:
Нарежете рибата на правоъгълни парчета. Оваляйте парчетата в галетата, подправена с двата вида пипер и настърганата кора от лимон и портокал.
Наредете оваляните парчета риба в тава, покрита с хартия за печене и ги покрийте с фолио.
Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса за 10 мин. Махнете фолиото и печете още 10 мин.
Поднесете с микс от зелени салати (маруля, айсберг, рукола) с парченца портокали и лук.
Добър апетит!
Други свързани статии:
Още от Топ форма
Ако сте решили да започнете пост, е важно през предстоящия месец, внимателно да подбирате храните, които ще служат за заместители на месо, яйца, мляко и други животински продукти. Постенето може да е полезно както за тялото, така и за духа,…
Искате да постигнете здравословното за Вас тегло и да влезете в Топ Форма след лятото? Здравословното отслабване несправедливо си е спечелило славата на бавен, труден и скъп начин за постигане на желаното тегло. Истината е съвсем различна и здравословното отслабване е по-лесният начин за…