skip to Main Content

Пепър сьомга

Беше ли полезно? Оценете ни!

0 / 5

Пепър сьомга

Продукти:

  • 400 г филе сьомга
  • 2-3 с.л. галета
  • Бял и черен пипер на вкус
  • Настъргана кора от лимон и портокал

Метод на приготвяне:

Нарежете рибата на правоъгълни парчета. Оваляйте парчетата в галетата, подправена с двата вида пипер и настърганата кора от лимон и портокал.

Наредете оваляните парчета риба в тава, покрита с хартия за печене и ги покрийте с фолио.

Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса за 10 мин. Махнете фолиото и печете още 10 мин.

Поднесете с микс от зелени салати (маруля, айсберг, рукола) с парченца портокали и лук.

 

Добър апетит!

Други свързани статии:

Още от Топ форма

лятна диета

Лятна диета?! Да! Обратно на очакванията и нагласите на повечето от нас, лятото се оказва най-подходящото време за постигане на желаните килограми. Спазването на диета през летните месеци, е по-приятно, по-ефективно и по-лесно, отколкото през останалите сезони. Всичко, което се…

Прочети още

Забравете за популярните масови диети Ако искате това да е последната година, в която си задавате въпроса “Как да отслабван бързо за лятото?”, първото нещо, което е добре да направите, е да забравите за масовите диети. Те може да имат…

Прочети още
Back To Top