skip to Main Content

Пепър сьомга

Беше ли полезно? Оценете ни!

0 / 5

Пепър сьомга

Продукти:

  • 400 г филе сьомга
  • 2-3 с.л. галета
  • Бял и черен пипер на вкус
  • Настъргана кора от лимон и портокал

Метод на приготвяне:

Нарежете рибата на правоъгълни парчета. Оваляйте парчетата в галетата, подправена с двата вида пипер и настърганата кора от лимон и портокал.

Наредете оваляните парчета риба в тава, покрита с хартия за печене и ги покрийте с фолио.

Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса за 10 мин. Махнете фолиото и печете още 10 мин.

Поднесете с микс от зелени салати (маруля, айсберг, рукола) с парченца портокали и лук.

 

Добър апетит!

Други свързани статии:

Още от Топ форма

  Вече започваме да си мечтаем за лятото и неизбежно за повечето от нас възниква въпроса: “Как да вляза във форма – бързо и лесно?” Най-често не предприемаме никакви стъпки в посока отслабване до месец юни, но въпросът продължава да…

Прочети още

Как да не залича всичко постигнато за 3 дни? Как да не кача килограми по време на празниците?  Ако и вие, както много наши клиенти, се притеснявате да не качите килограми по време на предстоящите празници, тази статия е точно…

Прочети още
Back To Top