skip to Main Content

Пепър сьомга

Беше ли полезно? Оценете ни!

0 / 5

Пепър сьомга

Продукти:

  • 400 г филе сьомга
  • 2-3 с.л. галета
  • Бял и черен пипер на вкус
  • Настъргана кора от лимон и портокал

Метод на приготвяне:

Нарежете рибата на правоъгълни парчета. Оваляйте парчетата в галетата, подправена с двата вида пипер и настърганата кора от лимон и портокал.

Наредете оваляните парчета риба в тава, покрита с хартия за печене и ги покрийте с фолио.

Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса за 10 мин. Махнете фолиото и печете още 10 мин.

Поднесете с микс от зелени салати (маруля, айсберг, рукола) с парченца портокали и лук.

 

Добър апетит!

Други свързани статии:

Още от Топ форма

Искате да постигнете здравословното за Вас тегло и да влезете в Топ Форма след лятото? Здравословното отслабване несправедливо си е спечелило славата на бавен, труден и скъп начин за постигане на желаното тегло. Истината е съвсем различна и здравословното отслабване е по-лесният начин за…

Прочети още
лятна диета

Лятна диета?! Да! Обратно на очакванията и нагласите на повечето от нас, лятото се оказва най-подходящото време за постигане на желаните килограми. Спазването на диета през летните месеци, е по-приятно, по-ефективно и по-лесно, отколкото през останалите сезони. Всичко, което се…

Прочети още
Back To Top