skip to Main Content

Пепър сьомга

Беше ли полезно? Оценете ни!

0 / 5

Пепър сьомга

Продукти:

  • 400 г филе сьомга
  • 2-3 с.л. галета
  • Бял и черен пипер на вкус
  • Настъргана кора от лимон и портокал

Метод на приготвяне:

Нарежете рибата на правоъгълни парчета. Оваляйте парчетата в галетата, подправена с двата вида пипер и настърганата кора от лимон и портокал.

Наредете оваляните парчета риба в тава, покрита с хартия за печене и ги покрийте с фолио.

Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса за 10 мин. Махнете фолиото и печете още 10 мин.

Поднесете с микс от зелени салати (маруля, айсберг, рукола) с парченца портокали и лук.

 

Добър апетит!

Други свързани статии:

Още от Топ форма

  Никога не е късно да се изправите с любов срещу излишните килограми, или с други думи, да започнете режим, заедно с половинката си! В началото, по пътят към постигането и задържането на топ форма се изисква мотивация и воля.…

Прочети още

МИТ 1 – МЕСОТО Е ВРЕДНО Има хора, които се чувстват по-добре, когато изключат месото от режима си и в това няма нищо лошо. Често, изборът на подобен тип хранене е продиктуван и от екологични съображения. Важно е, ако по…

Прочети още
Back To Top