Пепър сьомга
Беше ли полезно? Оценете ни! |

Продукти:
- 400 г филе сьомга
- 2-3 с.л. галета
- Бял и черен пипер на вкус
- Настъргана кора от лимон и портокал
Метод на приготвяне:
Нарежете рибата на правоъгълни парчета. Оваляйте парчетата в галетата, подправена с двата вида пипер и настърганата кора от лимон и портокал.
Наредете оваляните парчета риба в тава, покрита с хартия за печене и ги покрийте с фолио.
Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса за 10 мин. Махнете фолиото и печете още 10 мин.
Поднесете с микс от зелени салати (маруля, айсберг, рукола) с парченца портокали и лук.
Добър апетит!
Други свързани статии:
Още от Топ форма
Никога не е късно да се изправите с любов срещу излишните килограми, или с други думи, да започнете режим, заедно с половинката си! В началото, по пътят към постигането и задържането на топ форма се изисква мотивация и воля.…
МИТ 1 – МЕСОТО Е ВРЕДНО Има хора, които се чувстват по-добре, когато изключат месото от режима си и в това няма нищо лошо. Често, изборът на подобен тип хранене е продиктуван и от екологични съображения. Важно е, ако по…