Почистете свинското бон филе като отстраните ципите и излишната мазнина. Срежете месото напречно на две равни части по средата. Овкусете със сол и пипер и увийте в прозрачно фолио. Осучете краищата, за да стегнете ролки и ги завържете.
В тенджера сипете достатъчно вода, за да покрие двете ролки. Загрейте водата докато започне да излиза малко пара, но без да ври или да излизат балончета –на около 70-75 градуса. Сложете ролките във водата и поширайте за 20мин. Сложете няколко лъжици или черпак, за да притискат ролките изцяло потопени, докато се готвят.
Обелете морковите и ги нарежете по дължина. След това нарежете половините на парчета с дължина около 3 см. Сложете ги в малка тенджерка, добавете вода до половината от дебелината на морковите, маслото, магданоза, щипка захар и щипка сол. Загрейте докато заври, сложете капак (или изрежете от хартия за печене) и оставете да ври на бавен огън докато морковите омекнат –6-9мин
След като извадите месото, то ще е готово за сервиране. При желание може да подсушите и да го „потъркаляте“ в загорещен тиган с ½ лъжица олио или зехтин за да придобие хубав цвят и аромат на запечено месо.
Прецедете морковите и поднесете заедно с малко от магданоза и лъжица от течността като сос.
Ако все още нямате индивидуален хранителен режим, можете да го поръчате от тук.





