Пълнени чушки с риба тон
Беше ли полезно? Оценете ни! |

Продукти:
- 6 чушки за пълнене
- 20г каперси
- 1.5 с.л. зехтин
- 200 г риба тон от консерва, в собствен сос
- Магданоз
- 1 яйце
- 1 с.л. галета
- 1 скилидка чесън
- Сол и пипер на вкус
Метод на приготвяне:
Отрежете капачетата на чушките. Почистете семето.
Отцедете рибата и я намачкайте. Добавете яйцето, галетата и магданоза. Счукайте чесъна и го добавете. Подправете с черен пипер и сол.
Разбъркайте.
Напълнете чушките с получената смес и захлупете с капачетата.
Наредете чушките в намаслена тава. Сипете малко вода.
Печете в предварително загрята фурна на 220 градуса.
Добър апетит!
Други свързани статии:
Още от Топ форма
Продължаваме темата за хранителните непоносимости и алергии с темата за глутена. Само преди десетина години, малко хора знаеха какво точно е глутен. Днес, безглутеновата диета е една от най-популярните. Някои твърдят, че безглутеновата диета е идеална за отслабване, други…
Наднорменото тегло и затлъстяването са едни от водещите фактори за тежко протичане на COVID-19, както и за множество други здравословни проблеми. Какви са причините и какво можем да направим?