skip to Main Content

Пълнени чушки с риба тон

Беше ли полезно? Оценете ни!

0 / 5

чушки с риба тон

Продукти:

  • 6 чушки за пълнене
  • 20г каперси
  • 1.5 с.л. зехтин
  • 200 г риба тон от консерва, в собствен сос
  • Магданоз
  • 1 яйце
  • 1 с.л. галета
  • 1 скилидка чесън
  • Сол и пипер на вкус

Метод на приготвяне:

Отрежете капачетата на чушките. Почистете семето.

Отцедете рибата и я намачкайте. Добавете яйцето, галетата и магданоза. Счукайте чесъна и го добавете. Подправете с черен пипер и сол.
Разбъркайте.

Напълнете чушките с получената смес и захлупете с капачетата.

Наредете чушките в намаслена тава. Сипете малко вода.

Печете в предварително загрята фурна на 220 градуса.

 

Добър апетит!

 

Други свързани статии:

Още от Топ форма

Глутенът – опасен или не?

  Продължаваме темата за хранителните непоносимости и алергии с темата за глутена. Само преди десетина години, малко хора знаеха какво точно е глутен. Днес, безглутеновата диета е една от най-популярните. Някои твърдят, че безглутеновата диета е идеална за отслабване, други…

Прочети още

Наднорменото тегло и затлъстяването са едни от водещите фактори за тежко протичане на COVID-19, както и за множество други здравословни проблеми. Какви са причините и какво можем да направим?

Прочети още
Back To Top