Рибен такос
Беше ли полезно? Оценете ни! |

Продукти:
- 4 филета от бяла риба (около 150 г всяко)
- 1 с.л. зехтин
- 1 ч.л. чесън на прах
- 1 ч.л. кимион на прах
- ½ ч.л. черен пипер
- ¼ ч.л. морска сол
- 1 авокадо (обелено и нарязано на тънки ленти)
- 4 големи листа от маруля
- 2 ч.ч. салса от диня
Метод на приготвяне:
Предварително загрейте фурната на 200°C.
В малка купа смесете зехтина с черния пипер, солта, чесъна на прах и кимиона. Покрийте със сместта всяка страна на рибните филета, подредете ги в тава, покрита с хартия за печене с кожата надолу. Печете около 20 минути.
След като рибата е готова, оставете я настрани, докато се охлади.
Върху всеки лист маруля наредете парче филе, няколко резена авокадо и салса от диня. Завийте на руло и сервирайте.
Други свързани статии:
Още от Топ форма
Ако сте решили да започнете пост, е важно през предстоящия месец, внимателно да подбирате храните, които ще служат за заместители на месо, яйца, мляко и други животински продукти. Постенето може да е полезно както за тялото, така и за духа,…
Искате да постигнете здравословното за Вас тегло и да влезете в Топ Форма след лятото? Здравословното отслабване несправедливо си е спечелило славата на бавен, труден и скъп начин за постигане на желаното тегло. Истината е съвсем различна и здравословното отслабване е по-лесният начин за…