skip to Main Content

Бананов сладолед

Беше ли полезно? Оценете ни!

0 / 5

бананов сладолед

Продукти:

  • 4 банана
  • 1 ванилия
  • 2 ч.л. канела
  • Топинг по избор: Какао на прах/канела/смлени лешници

Метод на приготвяне:

Първата стъпка от рецептата за бананов сладолед е да обелите бананите и да ги нарежете на кръгчета. След това ги  поставете в торбичка или кутия, подходяща за замразяване и ги оставете във фризера за 3-4 часа или докато замръзнат.

Извадете бананите от фризера и ги разбъркайте в блендър, заедно с ванилията и канелата, до получаването на хомогенна смес.

Насладете на здравословен бананов сладолед с топинг по ваш избор.

Можете да похапвате този сладолед, когато имате плодове по избор във вашия индивидуален хранителен режим. И все пак, не забравяйте да спазвате посочените в режима ви грамажи.

Добър апетит!

Други свързани статии:

Още от Топ форма

Коледни пости и хранителен режим

Ако сте решили да започнете пост, е важно през предстоящия месец, внимателно да подбирате храните, които ще служат за заместители на месо, яйца, мляко и други животински продукти. Постенето може да е полезно както за тялото, така и за духа,…

Прочети още

Искате да постигнете здравословното за Вас тегло и да влезете в Топ Форма след лятото? Здравословното отслабване несправедливо си е спечелило славата на бавен, труден и скъп начин за постигане на желаното тегло. Истината е съвсем различна и здравословното отслабване е по-лесният начин за…

Прочети още
Back To Top