Бобена салата
Беше ли полезно? Оценете ни! |

Продукти:
- 1 ч.ч. салатен боб (или 200 г боб от консерва)
- 1/2 стрък праз
- 1/2 връзка магданоз
- 1 с.л. зехтин
- сол на вкус
Метод на приготвяне:
Първата стъпка от бобената салата е сваряването на боба. Първо го накисвате за няколко часа, след което го слагате да заври и два пъти му сменяте водата. Оставяте го да ври до пълно сваряване, без да добавяте сол.
Когато бобът е сварен, добавяте ½ чаена лъжица сол, зехтина, ситно нарязания праз, както и магданозът.
Разбърквате добре и оставяте поне за час в хладилника, за да се овкуси салатата добре.
Добър апетит!
Рецептата е подходяща, когато имате зрял фасул във вашия индивидуален хранителен режим.
Други свързани статии:
Още от Топ форма
Ако сте решили да започнете пост, е важно през предстоящия месец, внимателно да подбирате храните, които ще служат за заместители на месо, яйца, мляко и други животински продукти. Постенето може да е полезно както за тялото, така и за духа,…
Искате да постигнете здравословното за Вас тегло и да влезете в Топ Форма след лятото? Здравословното отслабване несправедливо си е спечелило славата на бавен, труден и скъп начин за постигане на желаното тегло. Истината е съвсем различна и здравословното отслабване е по-лесният начин за…