Гулаш

Продукти:

  • За 3 порции
  • 500 г телешко месо
  • 200 г целина глава (замества картофа)
  • 2 бр. моркови
  • 2 бр. червена чушка
  • 1 бр. домат
  • 1 глава лук
  • 3 скилидки чесън
  • 1 с.л. червен пипер сладък
  • 1/2 ч. червен пипер лют
  • 1/2 с.л. кимион
  • 1/2 връзка магданоз
  • 3 с.л. олио
  • сол и пипер на вкус
Инструкции:

Месото се нарязва на средно големи кубчета, а лука и чесъна на ситно.

В тенджера се загрява олиото и се задушават месото, лука и чесъна. Добавя се червеният пипер, малко вода, кимиона и лютия червен пипер и се оставя да се задуши под капак докато месото омекне.

Добавят се останалите зеленчуци ,нарязани на кубчета и се оставя да къкри на слаб огън докато зеленчуците се сготвят , а месото стане крехко.

Овкусете със сол и пипер и гарнирайте с пресен магданоз.

Кратко описание
recipe image
Рецепта
Гулаш
Публикувана на
Време за подготовка
Време за готвене
Общо време
Рейтинг
51star1star1star1star1star Based on 4 Review(s)