Гулаш

Продукти:

  • За 3 порции
  • 500 г телешко месо
  • 200 г целина глава (замества картофа)
  • 2 бр. моркови
  • 2 бр. червена чушка
  • 1 бр. домат
  • 1 глава лук
  • 3 скилидки чесън
  • 1 с.л. червен пипер сладък
  • 1/2 ч. червен пипер лют
  • 1/2 с.л. кимион
  • 1/2 връзка магданоз
  • 3 с.л. олио
  • сол и пипер на вкус
Инструкции:

Месото се нарязва на средно големи кубчета, а лука и чесъна на ситно.

В тенджера се загрява олиото и се задушават месото, лука и чесъна. Добавя се червеният пипер, малко вода, кимиона и лютия червен пипер и се оставя да се задуши под капак докато месото омекне.

Добавят се останалите зеленчуци ,нарязани на кубчета и се оставя да къкри на слаб огън докато зеленчуците се сготвят , а месото стане крехко.

Овкусете със сол и пипер и гарнирайте с пресен магданоз.

Кратко описание
recipe image
Рецепта
Гулаш
Публикувана на
Време за подготовка
Време за готвене
Общо време
Рейтинг
51star1star1star1star1star Based on 4 Review(s)

За първи път ли си на нашия сайт?

Ако отговорът ти е да, радваме се, че ни откри! Нашата мисия е да ти помогнем да постигнеш или да задържиш перфектните килограми, като се храниш здравословно. Това е напълно възможно с подходящия точно за теб хранителен режим. Надяваме се да сме ти полезни.

Поръчай своя режим

Виж повече за програмата

Моля, проверете имейла си за линк за промяна на парола. Ако все още имате проблеми – моля, пишете ни на info@topforma.bg