skip to Main Content

Печено свинско с риган

Беше ли полезно? Оценете ни!

0 / 5

Печено свинско с риган

Продукти:

  • За 1 порция:
  • 200 г свинско бонфиле
  • 200 г гъби портобело или големи печурки
  • За пестото:
  • 1 ч.ч. смес от от нарязани пресен риган, мащерка, розмарин, босилек, салвия
  • 2 с.л. зехтин
  • 5-6 ядки орех или бадем (сурови)
  • сол и пипер на вкус

Метод на приготвяне:

Първата стъпка за приготвянето на печено свинско с риган, е да приготвите пестото.

Сложете всички съставки за пестото в подходящ съд и пасирайте до получаване на хомогенна смес.  Не е задължително да е много гладка.

Поставете свинското бонфиле върху алуминиево фолио. Намажете го с песто, добавете почистените гъби с пънчетата нагоре.  Овкусте със сол и пипер и завийте месото във фолиото.

Печете на 180 градуса  за 15-20 мин.

Аранжирайте и сервирайте.

Добър апетит!

Други свързани статии:

Още от Топ форма

  Никога не е късно да се изправите с любов срещу излишните килограми, или с други думи, да започнете режим, заедно с половинката си! В началото, по пътят към постигането и задържането на топ форма се изисква мотивация и воля.…

Прочети още

МИТ 1 – МЕСОТО Е ВРЕДНО Има хора, които се чувстват по-добре, когато изключат месото от режима си и в това няма нищо лошо. Често, изборът на подобен тип хранене е продиктуван и от екологични съображения. Важно е, ако по…

Прочети още
Back To Top