skip to Main Content

Печено свинско с риган

Беше ли полезно? Оценете ни!

0 / 5

Печено свинско с риган

Продукти:

  • За 1 порция:
  • 200 г свинско бонфиле
  • 200 г гъби портобело или големи печурки
  • За пестото:
  • 1 ч.ч. смес от от нарязани пресен риган, мащерка, розмарин, босилек, салвия
  • 2 с.л. зехтин
  • 5-6 ядки орех или бадем (сурови)
  • сол и пипер на вкус

Метод на приготвяне:

Първата стъпка за приготвянето на печено свинско с риган, е да приготвите пестото.

Сложете всички съставки за пестото в подходящ съд и пасирайте до получаване на хомогенна смес.  Не е задължително да е много гладка.

Поставете свинското бонфиле върху алуминиево фолио. Намажете го с песто, добавете почистените гъби с пънчетата нагоре.  Овкусте със сол и пипер и завийте месото във фолиото.

Печете на 180 градуса  за 15-20 мин.

Аранжирайте и сервирайте.

Добър апетит!

Други свързани статии:

Още от Топ форма

Искате да постигнете здравословното за Вас тегло и да влезете в Топ Форма след лятото? Здравословното отслабване несправедливо си е спечелило славата на бавен, труден и скъп начин за постигане на желаното тегло. Истината е съвсем различна и здравословното отслабване е по-лесният начин за…

Прочети още
лятна диета

Лятна диета?! Да! Обратно на очакванията и нагласите на повечето от нас, лятото се оказва най-подходящото време за постигане на желаните килограми. Спазването на диета през летните месеци, е по-приятно, по-ефективно и по-лесно, отколкото през останалите сезони. Всичко, което се…

Прочети още
Back To Top