Печено свинско с риган

Продукти:

  • За 1 порция:
  • 200 г свинско бонфиле
  • 200 г гъби портобело или големи печурки
  • За пестото:
  • 1 ч.ч. смес от от нарязани пресен риган, мащерка, розмарин, босилек, салвия
  • 2 с.л. зехтин
  • 5-6 ядки орех или бадем (сурови)
  • сол и пипер на вкус
Инструкции:

Първата стъпка за приготвянето на печено свинско с риган, е да приготвите пестото.

Сложете всички съставки за пестото в подходящ съд и пасирайте до получаване на хомогенна смес.  Не е задължително да е много гладка.

Поставете свинското бонфиле върху алуминиево фолио. Намажете го с песто, добавете почистените гъби с пънчетата нагоре.  Овкусте със сол и пипер и завийте месото във фолиото.

Печете на 180 градуса  за 15-20 мин.

Аранжирайте и сервирайте.

Добър апетит!

Сподели, ако ти харесва:
Share

За първи път ли си на нашия сайт?

Ако отговорът ти е да, радваме се, че ни откри! Нашата мисия е да ти помогнем да постигнеш или да задържиш перфектните килограми, като се храниш здравословно. Това е напълно възможно с подходящия точно за теб хранителен режим. Надяваме се да сме ти полезни.

Поръчай своя режим

Виж повече за програмата

Моля, проверете имейла си за линк за промяна на парола. Ако все още имате проблеми – моля, пишете ни на info@topforma.bg

Share