Първата стъпка от рецептата за рибена яхния е да нарежете всички зеленчуци.
Загрейте 2 с.л. олио в тенджера с капак и задушете първо лука. Добавете последователно чесъна, моркова, чушките, тиквичката и подправките. Разбъркайте за 2 минути и добавете доматения сос.
Оставете зеленчуците да се задушат за 10-12 мин, след което добавете рибата. Сложете капака и гответе на слаб огън за още 15 минути.
Овкусете със сол и пипер и поднесете с нарязан магданоз.
Рибената яхния е готова.
Добър апетит!
Рецептата е подходяща, когато имате риба и зеленчуци по избор във вашия индивидуален хранителен режим.
Кратко описание

Рецепта
рибена яхния
Топ форма
Публикувана на
Време за подготовка
Време за готвене
Общо време
Рейтинг




