Зелен фасул с моцарела
Беше ли полезно? Оценете ни! |

Продукти:
- За 2 порции
- 400 г замразен фасул
- 50 г моцарела или сирене
- 1 домат
- 2 скилидки чесън
- 1 с.л. зехтин
- 1 ч.л. балсамов оцет
- сол и черен пипер
Метод на приготвяне:
Първата стъпка от приготвянето на рецептата “Зелен фасул с моцарела” е да размразите фасула на пара.
Към приготвения на пара фасул, добавете зехтина, счуканите скилидки чесън и щипка сол. Разбъркайте всичко добре.
Поставете фасула в чиния, нарежете домата на кубчета и го разпределете върху фасула.
Накъсайте топката моцарела и също я разпределете върху фасула. Можете да замените моцарелата с всякакъв вид друго сирене.
Завършете с няколко капки балсамов оцет.
Други свързани статии:
Още от Топ форма
Ако сте решили да започнете пост, е важно през предстоящия месец, внимателно да подбирате храните, които ще служат за заместители на месо, яйца, мляко и други животински продукти. Постенето може да е полезно както за тялото, така и за духа,…
Искате да постигнете здравословното за Вас тегло и да влезете в Топ Форма след лятото? Здравословното отслабване несправедливо си е спечелило славата на бавен, труден и скъп начин за постигане на желаното тегло. Истината е съвсем различна и здравословното отслабване е по-лесният начин за…