skip to Main Content

Зелен фасул с моцарела

Беше ли полезно? Оценете ни!

0 / 5

Продукти:

  • За 2 порции
  • 400 г замразен фасул
  • 50 г моцарела или сирене
  • 1 домат
  • 2 скилидки чесън
  • 1 с.л. зехтин
  • 1 ч.л. балсамов оцет
  • сол и черен пипер

Метод на приготвяне:

Първата стъпка от приготвянето на рецептата “Зелен фасул с моцарела” е да размразите фасула на пара.

Към приготвения на пара фасул, добавете зехтина, счуканите скилидки чесън и щипка сол. Разбъркайте всичко добре.

Поставете фасула в чиния, нарежете домата на кубчета и го разпределете върху фасула.

Накъсайте топката моцарела и също я разпределете върху фасула. Можете да замените моцарелата с всякакъв вид друго сирене.

Завършете с няколко капки балсамов оцет.

Други свързани статии:

Още от Топ форма

  Вече започваме да си мечтаем за лятото и неизбежно за повечето от нас възниква въпроса: “Как да вляза във форма – бързо и лесно?” Най-често, не предприемаме никакви стъпки в посока “отслабване до месец юни”, но въпросът продължава да…

Прочети още

Свикнали сме да обвиняваме възрастта за множество здравословни проблеми, но истината е, че бихме могли да избегнем много от тях, ако водим здравословен начин на живот. Често възрастта е сочена като причина и за по-трудното сваляне на килограми, но дали…

Прочети още
Back To Top