skip to Main Content

Зелен фасул с моцарела

Беше ли полезно? Оценете ни!

0 / 5

Продукти:

  • За 2 порции
  • 400 г замразен фасул
  • 50 г моцарела или сирене
  • 1 домат
  • 2 скилидки чесън
  • 1 с.л. зехтин
  • 1 ч.л. балсамов оцет
  • сол и черен пипер

Метод на приготвяне:

Първата стъпка от приготвянето на рецептата “Зелен фасул с моцарела” е да размразите фасула на пара.

Към приготвения на пара фасул, добавете зехтина, счуканите скилидки чесън и щипка сол. Разбъркайте всичко добре.

Поставете фасула в чиния, нарежете домата на кубчета и го разпределете върху фасула.

Накъсайте топката моцарела и също я разпределете върху фасула. Можете да замените моцарелата с всякакъв вид друго сирене.

Завършете с няколко капки балсамов оцет.

Други свързани статии:

Още от Топ форма

Коледни пости и хранителен режим

Ако сте решили да започнете пост, е важно през предстоящия месец, внимателно да подбирате храните, които ще служат за заместители на месо, яйца, мляко и други животински продукти. Постенето може да е полезно както за тялото, така и за духа,…

Прочети още

Искате да постигнете здравословното за Вас тегло и да влезете в Топ Форма след лятото? Здравословното отслабване несправедливо си е спечелило славата на бавен, труден и скъп начин за постигане на желаното тегло. Истината е съвсем различна и здравословното отслабване е по-лесният начин за…

Прочети още
Back To Top