skip to Main Content

Зелен фасул с моцарела

Беше ли полезно? Оценете ни!

0 / 5

Продукти:

  • За 2 порции
  • 400 г замразен фасул
  • 50 г моцарела или сирене
  • 1 домат
  • 2 скилидки чесън
  • 1 с.л. зехтин
  • 1 ч.л. балсамов оцет
  • сол и черен пипер

Метод на приготвяне:

Първата стъпка от приготвянето на рецептата “Зелен фасул с моцарела” е да размразите фасула на пара.

Към приготвения на пара фасул, добавете зехтина, счуканите скилидки чесън и щипка сол. Разбъркайте всичко добре.

Поставете фасула в чиния, нарежете домата на кубчета и го разпределете върху фасула.

Накъсайте топката моцарела и също я разпределете върху фасула. Можете да замените моцарелата с всякакъв вид друго сирене.

Завършете с няколко капки балсамов оцет.

Други свързани статии:

Още от Топ форма

лятна диета

Лятна диета?! Да! Обратно на очакванията и нагласите на повечето от нас, лятото се оказва най-подходящото време за постигане на желаните килограми. Спазването на диета през летните месеци, е по-приятно, по-ефективно и по-лесно, отколкото през останалите сезони. Всичко, което се…

Прочети още

  В представите на по-голяма част от хората лятото е време за почивка – почивка от работа, ангажименти и … диети. Решаваме, че заслужаваме да разпуснем и оставяме на заден план грижите за здравето и добрата си фигура. Спокойни сме,…

Прочети още
Back To Top