skip to Main Content

Зелен фасул с моцарела

Беше ли полезно? Оценете ни!

0 / 5

Продукти:

  • За 2 порции
  • 400 г замразен фасул
  • 50 г моцарела или сирене
  • 1 домат
  • 2 скилидки чесън
  • 1 с.л. зехтин
  • 1 ч.л. балсамов оцет
  • сол и черен пипер

Метод на приготвяне:

Първата стъпка от приготвянето на рецептата “Зелен фасул с моцарела” е да размразите фасула на пара.

Към приготвения на пара фасул, добавете зехтина, счуканите скилидки чесън и щипка сол. Разбъркайте всичко добре.

Поставете фасула в чиния, нарежете домата на кубчета и го разпределете върху фасула.

Накъсайте топката моцарела и също я разпределете върху фасула. Можете да замените моцарелата с всякакъв вид друго сирене.

Завършете с няколко капки балсамов оцет.

Други свързани статии:

Още от Топ форма

Какво представлява инсулиновата резистентност? Често инсулиновата резистентност е наричана още и “преддиабетно състояние”, при което клетките в организма не могат да усвояват добре глюкозата от кръвта. В резултат,  панкреасът реагира като произвежда повече инсулин. Как се случва това ? При…

Прочети още

Подготвили сме ви изцяло постно меню с вкусни и лесни за приготвяне рецепти, подходящи за цялото семейство. Дори и да не спазвате Великия пост, можете да си направите постен ден с тези здравословни рецепти.   Постна закуска За закуска си…

Прочети още
Back To Top