Даниела Василева

МИНУС 11 КГ ЗА 4 МЕСЕЦА

След дълги години неуспешна борба с килограмите, срещата ми с Топ Форма беше като истински подарък за мен! Научих се да се храня правилно и трайно свалих 11 кг., без да гладувам. Сега съм част от екипа на Топ Форма и с чиста съвест препоръчвам режимите на Ипократис, защото знам, че работят!

И ти можеш да постигнеш желаните килограми. Поръчай своя личен хранителен режим ТУК.

Станислав Климентов

МИНУС 11 КГ ЗА 10 МЕСЕЦА

Здравейте, Ипократис и усмихнат екип на Топ Форма!
Стартирах промяната в начина си на хранене преди 10 месеца. С Ваша подкрепа успях да постигна много. Бях 96 кг., поставих си почти недостижимата цел от 85 кг., като мислех че дори да сляза на 92 кг. пак ще е добре. След това успях да постигна първоначалната си цел и си набелязах нова – 78 кг., която гоним заедно и сега. През цялото това време съм се чувствал отлично.
Ентусиазмът не ми е спаднал с нито грам от началото. Спадат само килограмите и числата на мерките от сантиметъра. За това време успя да ме убедиш, че за да се чувствам добре и да редуцирам теглото си не е нужен глад, а хранене по подходящ начин и в нормални граници.

И ти можеш да постигнеш желаните килограми. Поръчай своя личен хранителен режим ТУК.

Ина Алексиева

МИНУС 9 КГ ЗА 2 МЕСЕЦА

Здравейте, днес е началото на 2 месец от моята програма и малко ме е срам, че по-рано не можах да благодаря за всичко, което направихте и продължавате да правите за мен 🙂 сигурна съм, че получавате много такива писма: Благодаря на господин Пападимитракос и целия екип на Топ форма, че ми помагате да вървя във вярната посока, че възвръщате самочувствието ми и за безкрайно милото отношение, което получавам. Бих желала да споделя своя прогрес с целия екип в две снимки – първата е преди вашата намеса, а втората е съвсем нова:от днес, знам че има още какво да желая и съм сигурна, че с ваша помощ ще се справя! Поздрави:Ина Алексиева

И ти можеш да постигнеш желаните килограми. Поръчай своя индивидуален хранителен режим ТУК.
Отслабване след бременност

Дора Христова

МИНУС 23 КГ ЗА ПО-МАЛКО ОТ ГОДИНА

След бременност и кърмене качих 30кг. Пробвах да спазвам различни диети, но не се получи. От моя приятелка разбрах за здравословния режим на Ипократис Пападимитракос и реших да пробвам. Свалих 23 килограма за по-малко от година без да гладувам. Продължавам с режима до постигане на желаните килограми.

И ти можеш да постигнеш желаните килограми. Поръчай своя индивидуален хранителен режим ТУК.

Красимир Андреев

МИНУС 22 КГ ЗА 4 МЕСЕЦА

Пробвал съм различни диети, но без никакъв резултат. Откакто се храня по режима разбирам, че това е пълноценно хранене – богато, разнообразно и вкусно. Щастлив съм, че успях да сваля 22 килограма за 4 месеца, благодарение на хранителния режим от Ипократис.

И ти можеш да постигнеш желаните килограми. Поръчай своя личен хранителен режим ТУК.

Мария Никифорова

МИНУС 18 КГ ЗА 5 МЕСЕЦА

Здравейте,
Казвам се Мария Никифорова и спазвам режима от Ипократис от четири месеца, по настоящем съм на месец пет. Започнах на 90 килограма, а в момента съм 72-73. Писала съм във страничката на топформа във фейсбук, имам ревю там с приложени снимки.  Искам само да вметна, че в лошото време почти не съм излизала и сега като се оправи навън, майките по детските площадки не могат да ме разпознаят и ме питат как съм отслабнала тоооолкова много . Усещането е хубаво, а аз искам да сваля още осем килограма. Тогава ще се превърна в подвижна реклама на Ипократис, не че сега не съм де.
С уважение: Мария

И ти можеш да постигнеш желаните килограми. Поръчай своя личен хранителен режим ТУК.

Таня Георгиева

МИНУС 9 КГ ЗА 3 МЕСЕЦА

Здравейте!
Искам с тези няколко реда да Ви благодаря за постигнатите от нас резултати, което считам за общ успех – за три месеца от 63,4 кг станах 54 кг.
Започнах да спазвам диетата, като не вярвах,че ще постигна тези резултати, тъй като съм на 59 г. и по всеобщо мнение жени в тази възраст не могат да се разделят със своите закръглености. Но ето, че три месеца по-късно оборих това мислене и се чуствам чудесно, като победител.

И ти можеш да постигнеш желаните килограми. Поръчай своя индивидуален хранителен режим ТУК.

Веселка Пелтекова

МИНУС 10 КГ ЗА 4 МЕСЕЦА

Вече 4 месеца спазвам режима “Нов човек” и наистина се чувствам нов човек. Понякога ми се случваше да не го спазвам стриктно, но въпреки това резултатът е налице. Когато започнах да спазвам режима бях 113 кг. Всичко ми тежеше, уморявах се бързо, нямах никакъв тонус. При спазването на режима още първия месец почувстах подобрение в здравословното състояние. Тонусът ми се възвърна, а и самочувствието на здрав човек със него. За 4 месеца успях да сваля 10 кг. В момента теглото ми е 103 кг. и продължавам да спазвам режима. Най-важното е, че се научих да се храня редовно, без да преяждам, без да смесвам безразборно храните. Препоръчвам на всички, които не могат да се справят с килограмите, да пробват. За такова нещо си заслужава да се отделят средства, защото ги даваме за здраве и резултатът е на лице. Тази снимка е от сега. За съжаление нямам снимки от периода преди режима, защото комплексите ми пречеха и не позволявах да ме снимат.

Елена Трендафилова

МИНУС 10 КГ ЗА 3 МЕСЕЦА

Казвам се Елена и съм от Бургас. Години наред качвах килограми и стигнах до 95 кг. Моя приятелка, която беше видимо отслабнала, ми сподели, че се храни по режим, изготвен от Ипократис, и реших да му се доверя. Вече три месеца се храня по режима и съм отслабнала с 10 кг. – от 95 кг. станах 85. Промяната е видима. Колежките ми ме насърчават. Благодаря на екипа на Топ Форма за коректното, културно и много полезно общуване. Благодаря и на г-н Пападимитракос за съпричасността и за този качествен и здравословен режим, който е подготвил, както и за цялостната работа около него и за съобразяването му и с психологията на хората, които са му се доверили. Смятам да продължа да се храня по този начин, който за мен вече е начин на живот. Препоръчвам на тези, които се колебаят- да направят първата крачка. Сигурна съм, че няма да съжаляват, напротив – ще направят едно голямо добро на себе си. Желая успех и все такова общуване с хората, каквото екипът на Топ Форма прави, а именно – съобразяване, загриженост, култура, възпитание и любов. Бъдете здрави!

И ти можеш да постигнеш желаните килограми. Поръчай своя индивидуален хранителен режим ТУК.

Елена Баракова

МИНУС 13 КГ ЗА 3 МЕСЕЦА

Здравейте. Искам да изкажа моята голяма благодарност към диетолога Ипократис и неговия екип, които ми помогнаха да сваля 13кг. за три месеца. Не вярвах, че това ще се случи, понеже какво ли не съм пробвала -диети,хапчета,глад….и нищо. Килограмите растяха и ми пречеха, появиха се здравословни проблеми (болки в краката,изморявах се бързо и нямах сили). Доверих се на Ипократис и той ме научи как да се храня правилно и да спазвам хранителен режим. На 03.05 приключвам три месечния индивидуален хранителен режим и искам да опитам сама да продължа да свалям килограми. Ако не ми се получи, ще се обърна пак към Ипократис за нов хранителен режим. Изпращам снимки преди и сега.Резултата е на лице. Благодаря Ви от сърце и Ви желая здраве и успех. Елена Баракова

И ти можеш да постигнеш желаните килограми. Поръчай своя личен хранителен режим ТУК.

Катя Сърпова

5 КГ ЗА 2 МЕСЕЦА

Здравейте, вече два месеца спазвам режима на Ипократис Пападимитракос. Не вярвах,че ще мога някога да се отърва от паласките около корема. Вече повече от 5 години водя борба с тях и резултатът беше нулев – дори след 20 дневно гладуване само с плодове и чай, което правех всяко лято. Преди режима бях 59 кг, а сега съм 54 кг – само 5 кг и то от точното място където бяха излишни – около корема.

И ти можеш да постигнеш желаните килограми. Поръчай своя личен хранителен режим ТУК.

Татяна Тихова

МИНУС 16 КГ ЗА 6 МЕСЕЦА

Здравейте, започнах да се храня по режима на Ипократис на 05.12.2013 г. при тегло от 76 кг и 7 месеца по-късно достигнах желаното тегло от 60 кг. Спазвах индивидуалния хранителен режим стриктно и с желание. Резултатите са налице – визия, енергия, самочувствие, тонус.

И ти можеш да постигнеш желаните килограми. Поръчай своя личен хранителен режим ТУК.

Сподели с нас своята история

Ти също можеш

Започни сега

Сподели своята история с нас

Пиши ни

Моля, проверете имейла си за линк за промяна на парола. Ако все още имате проблеми – моля, пишете ни на info@topforma.bg