Ина Алексиева

Здравейте, днес е началото на 2 месец от моята програма и малко ме е срам, че по-рано не можах да благодаря за всичко, което направихте и продължавате да правите за мен 🙂 сигурна съм, че получавате много такива писма: Благодаря на целия екип на Топ форма, че ми помагате да вървя във вярната посока, че възвръщате самочувствието ми и за безкрайно милото отношение, което получавам. Бих желала да споделя своя прогрес с целия екип в две снимки – първата е преди вашата намеса, а втората е съвсем нова:от днес, знам че има още какво да желая и съм сигурна, че с ваша помощ ще се справя! Поздрави: Ина Алексиева

Силвия Паунова

Чувствам се бодра и енергична, научих се да готвя бързо и да пазарувам по предназначение, без излишни продукти. Приготвям си винаги разнообразни и вкусни ястия, от които се хранят и близките ми. Отървах се от целулита без масажи и чудотворни хранителни добавки. Дрехите ми стоят по-добре, даже си купувам и по-малки размери.

Рени Райчева

“В последните години започнах да качвам много килограми. Опитах няколко диети, но нямаше ефект. Попаднах на Топ Форма и реших да опитам. Режимът е много разнообразен, нямах никакъв проблем да го спазвам. Доволна съм от постигнатото. За месец и половина успях да постигна целта си. Чувствам се перфектно – в топ форма!”

И ти можеш да постигнеш желаните килограми. Поръчай своя индивидуален хранителен режим.

Даниела Василева

След дълги години неуспешна борба с килограмите, срещата ми с Топ Форма беше като истински подарък за мен! Научих се да се храня правилно и постигнах целите си, без да гладувам. Сега съм част от екипа на Топ Форма и с чиста съвест препоръчвам услугата, защото знам, че работи!

И ти можеш да постигнеш желаните килограми.  Поръчай своя личен хранителен режим ТУК.

Станислав Климентов

С подкрепата на Топ Форма успях да постигна много. Бях си поставил почти недостижима цел. През цялото това време съм се чувствал отлично.
Ентусиазмът не ми е спаднал с нито грам от началото. Спадат само килограмите и числата на мерките от сантиметъра. За това време успях да се убедя, че за да се чувствам добре и да редуцирам теглото си не е нужен глад, а хранене по подходящ начин и в нормални граници.

Дора Христова

След бременност и кърмене повиших значително теглото си. Пробвах да спазвам различни диети, но не се получи. От моя приятелка разбрах за здравословната програма на Топ Форма и реших да пробвам. Свалих много, без да гладувам. Продължавам да поддържам постигнатото тегло.

Красимир Андреев

Пробвал съм различни диети, но без никакъв резултат. Откакто се храня по режим от Топ Форма, разбирам, че това е пълноценно хранене – богато, разнообразно и вкусно. Щастлив съм, че избрах хранителния режим от Топ Форма.

Мария Никифорова

Здравейте,
Казвам се Мария Никифорова и спазвам режим от Топ Форма от четири месеца, по настоящем съм на месец пет. Писала съм във страничката на Топформа във Фейсбук, имам ревю там с приложени снимки.  Искам само да вметна, че в лошото време почти не съм излизала и сега като се оправи навън, майките по детските площадки не могат да ме разпознаят! Усещането е хубаво, а аз искам да сваля още. Тогава ще се превърна в подвижна реклама на Топ Форма, не че сега не съм де.
С уважение: Мария

Таня Георгиева

Искам с тези няколко реда да Ви благодаря за постигнатите от нас резултати, което считам за общ успех.
Започнах да спазвам диетата, като не вярвах,че ще постигна тези резултати, тъй като съм на 59 г. и по всеобщо мнение жени в тази възраст не могат да се разделят със своите закръглености. Но ето, че три месеца по-късно оборих това мислене и се чувствам чудесно, като победител.

И ти можеш да постигнеш целите си. Поръчай своя индивидуален хранителен режим ТУК.

Веселка Пелтекова

Вече 4 месеца спазвам режима “Нов човек” и наистина се чувствам нов човек. Понякога ми се случваше да не го спазвам стриктно, но въпреки това резултатът е налице. Когато започнах да спазвам режима бях 113 кг. Всичко ми тежеше, уморявах се бързо, нямах никакъв тонус. При спазването на режима още първия месец почувстах подобрение в здравословното състояние. Тонусът ми се възвърна, а и самочувствието на здрав човек със него. Продължавам да спазвам режима. Най-важното е, че се научих да се храня редовно, без да преяждам, без да смесвам безразборно храните. Препоръчвам на всички, които не могат да се справят с килограмите, да пробват. За такова нещо си заслужава да се отделят средства, защото ги даваме за здраве и резултатът е на лице.

Елена Трендафилова

Казвам се Елена и съм от Бургас. Години наред качвах килограми и стигнах до почти 100 кг. Моя приятелка, която беше видимо отслабнала, ми сподели, че се храни по режим, изготвен от Ипократис, и реших да му се доверя. Вече три месеца се храня по режима и постигнах видима промяна. Колежките ми ме насърчават. Благодаря на екипа на Топ Форма за коректното, културно и много полезно общуване. Благодаря и за съпричастността и за този качествен и здравословен режим, който специалистът на Топ Форма е подготвил а мен. Смятам да продължа да се храня по този начин, който за мен вече е начин на живот. Препоръчвам на тези, които се колебаят – да направят първата крачка. Сигурна съм, че няма да съжаляват, напротив – ще направят едно голямо добро на себе си. Желая успех и все такова общуване с хората, каквото екипът на Топ Форма прави, а именно – съобразяване, загриженост, култура, възпитание и любов. Бъдете здрави!

Елена Баракова

Здравейте. Искам да изкажа моята голяма благодарност към специалиста на Топ Форма и целия екип, които ми помогнаха да постигна целтие си за три месеца. Не вярвах, че това ще се случи, понеже какво ли не съм пробвала -диети,хапчета,глад….и нищо. Килограмите растяха и ми пречеха, появиха се здравословни проблеми (болки в краката,изморявах се бързо и нямах сили). Доверих се на Топ Форма и те ме научиха как да се храня правилно и да спазвам хранителен режим. На 03.05 приключвам три месечния индивидуален хранителен режим и искам да опитам сама да продължа. Ако не ми се получи, ще се обърна пак към Топ Форма за нов хранителен режим. Изпращам снимки преди и сега. Резултата е на лице. Благодаря Ви от сърце и Ви желая здраве и успех. Елена Баракова

Eвгения Бонева

Здравейте, преди 6 месеца поръчах своя първи хранителен режим от Топ Форма и продължих да се храня по режимите в продължение на 4 месеца. Успях да постигна целите си! От два месеца не съм на режим, но спазвам правилата .Не съм върнала и 1 кг. Доволна съм. Чувствам се добре. Благодаря ви! Евгения Бонева

Катя Сърпова

Здравейте, вече два месеца спазвам режима на Топ Форма. Не вярвах,че ще мога някога да се отърва от паласките около корема. Вече повече от 5 години водя борба с тях и резултатът беше нулев – дори след 20 дневно-гладуване само с плодове и чай, което правех всяко лято. Успях да се сбогувам с излишните мазнини и то точно около корема.

Татяна Тихова

Здравейте, започнах да се храня по режима от Топ форма на 05.12.2013 г и 7 месеца по-късно достигнах желаното тегло. Спазвах индивидуалния хранителен режим стриктно и с желание. Резултатите са налице – визия, енергия, самочувствие, тонус.