Ипократис Пападимитракос

ТОП ДИЕТОЛОГ с 15-ГОДИШЕН опит

За Ипократис

Гръцкият диетолог Ипократис Пападимитракос е пресечната точка между храненето, психологията и отслабването. Има бакалавърска степен по кинезитерапия, магистърска по психология и 15 години опит като диетолог. Провел е над 8000 индивидуални консултации и броят им продължава да расте. Защитава докторат и специализира в областта на психосоматичните заболявания.

Той е първият диетолог в България, който заговори за „нормално хранене“ – храненето, което не ни създава проблеми – термин, въведен в книгата му “Ипология на храненето” Индивидуалният подход към всеки пациент и завидният успех на неговите методи му спечелиха голяма известност. Заговори се за „ИПОлогия“, или „методът на Ипо“.

Метод на работа

Подходът на Ипократис и методът му на работа, са отражение на неговото образование и лична философия. Той вярва, че всеки може да постигне и да задържи желаните килограми, като открие своето „нормално хранене“.

Забравете за драстичните диети, “вълшебните” храни и хапчета – всичко, от което се нуждаете е промяна на вредните ви хранителни навици. Как се постига това? Като спазвате подходящия за Вас хранителен режим, докато правилното хранене се превърне в рутина. След като това стане, ще можете да вземате самостоятелни решения как, с колко и кога да се храните и те ще са продиктувани от желанието и уменията ви да живеете и да се чувствате по-добре.

Режимите на Ипократис

Режимите, съставени от Ипократис, включват само храните, които си посочил, че обичаш, в количеството и последователността, с които да постигнеш целта. Всеки режим е строго индивидуален, като калорийният енергоприем и съотношението между мазнини, въглехидрати и белтъчини, се определя спрямо здравословното състояние и целите на отделния клиент.

 

Диетологът използва доказани методи за ускоряване на метаболизма. В режимите му няма забранени храни, но някои храни се ядат в определен ден – в „Свободния ден“. Виж как изглежда едно примерно дневно меню тук. 

 

Постоянна подкрепа от Ипократис

Като клиент на Топ Форма, можеш да задаваш неограничен брой въпроси директно към Ипократис, през своя личен профил в сайта. Ипократис ще те разбере най-добре и ще ти даде адекватни съвети и препоръки. По този начин спазването на режима е много по-ефективно и приятно.

 

В лицето на Ипократис, всеки клиент получава необходимата подкрепа и най-точните насоки за своето хранене. Ако имаш нужда от постоянна мотивация или просто искаш да замениш конкретни храни от режима си, не се притеснявай, а сподели със своя личен диетолог.

 

ИСТИНСКИ ИСТОРИИ

ЗАПОЧНИ ДА ПИШЕШ ИСТОРИЯТА НА СВОЯ УСПЕХ!

Даниела, Свалени 11 кг. :
След дълги години неуспешна борба с килограмите, срещата ми с Топ Форма беше като истински подарък за мен! Научих се да се храня правилно и трайно свалих 11 кг., без да гладувам. Сега съм част от екипа на Топ Форма и с чиста съвест препоръчвам режимите на Топ Форма, защото знам, че работят!
Отслабване след бременност
Дора Христова , Свалени 23 кг.:
След бременност и кърмене качих 30кг. Пробвах да спазвам различни диети, но не се получи. От моя приятелка разбрах за здравословния режим от Топ Форма и реших да пробвам. Свалих 23 килограма за по-малко от година без да гладувам. Продължавам с режима до постигане на желаните килограми.

често задавани въпроси

Каква е цената?

Цената на 1-месечната програма е 40 лв, на 3-месечната – 99 лв, а на 6-месечната е 180 лв.

Кога ще получа режима си?

Нашият специалист има нужда от време, за да се запознаe подробно с Вашия профил и да изготви режима Ви. Ще получите режима си до 7 работни дни от датата на поръчка (при доставка с куриер) или от датата на потвърждение на плащането (при получаване по имейл).

При поръчка на 3 или 6-месечна програма – наведнъж ли получавам режимите за всички месеци?

При поръчка на 3 или 6-месечна програма, получавате 30 дневен режим всеки месец в рамките на програмата. Всеки следващ режим от програмата се изготвя от Ипократис в съответствие с прогреса ви. За тази цел е необходимо да попълвате въпросник за проследяване на прогреса през личния си профил в сайта, в края на всеки отделен режим

Имаш още въпроси?