skip to Main Content

Моля, попълнете заявката за валидиране на Вашия безплатен ваучер за едномесечна програма с индивидуален хранителен режим от Топ Форма и НМ Дженомикс. Валидацията Ви дава правото да се възползвате от ваучера след раждане. На посочения по-долу имейл адрес, един месец след датата на Вашия термин, ще Ви изпратим имейл с напомняне и линк към подробен въпросник за поръчка на режим.

Какво включва програмата от Топ Форма?
Програмата включва изготвяне на индивидуален 28-дневен хранителен режим след раждане. Режимът ще е съставен само храните, които обичате. Нашият специалист ще прецени грамажите и последователността на храненията Ви, съобразявайки се с целите, здравословното Ви състояние и начина Ви на живот. Ще имате възможност за постоянна комуникация с екипа на Топ Форма, ще получавате регулярно ценни съвети и препоръки, както и ще можете да въвеждате мерките си и лесно да проследявате прогреса си.

Как да поръчам своята програма?
Нужно е само да попълните подробния въпросник след раждане – със своята цел, здравословно състояние, начин на живот и предпочитани храни. Един месец след датата на Вашия термин, ние ще Ви изпратим напомнящ имейл с линк към въпросника за поръчка.

Защо да попълвам имейл и дата на термин?
Датата на термина ни е нужна, за да Ви изпратим напомнящ имейл един месец след раждане. Вашите лични данни няма да бъдат използвани за други цели, освен за напомняне за поръчката Ви на индивидуална програма от Топ Форма.

Мога ли да предоставя ваучера на свой близък?

Ако желаете да подарите ваучера на Ваш близък, моля пишете ни на info @ topforma. bg

Back To Top