За нас

Мисията ни е да помагаме на хората да се хранят правилно, за да живеят по-добре.

Създадохме Топ Форма през 2013-та година с мисията да успеем да помогнем на колкото се може повече хора да се преборят с излишните килограми, да превърнат здравословното хранене в начин на живот и да бъдат по- щастличи и здрави. От тогава до сега, сме помогнали на повече от 20 000 човека да живеят по-добре. Вашите успешни истории и благодарствени писма, са това, което ни мотивира и ни дава смисъл да продължаваме и да развиваме услугата си.

Вярваме, че методологията ни е успешна, защото съчетава различни фактори, кото имат значение за дъглотрайния успех и за поддържането на топ форма. Това са индивидуален режим, съставен от опитен специалист, леснота на изпълнението, постоянна подкрепа и помощ в организацията. Повече за начина ни на работа и метода, можете да видите на страницата какво получавам

Екип

Специалисти и консултанти

С помощта на опитни специалисти в различни области, разработихме персонализирана услуга, която доказано и ефективно помага на клиентите ни да променят трайно хранителните си навици и да превърнат здравословното хранене в начин на живот . За 5 години сме помогнали на хиляди клиенти да открият своето правилно хранене, да се преборят с наднормено тегло, осезаемо да подобрят здравословното си състояние и да намалят риска от развитие на хронични заболявания.

др Райна Стоянова диетолог

д-р Райна Стоянова
експерт по здравословно хранене

Д-р. Стоянова е лекар, експерт по здравословно хранене и специализант по Ендокринология и болести на обмяната към Клиника по Метаболитно-Ендокринни заболявания и Диететика на УМБАЛ „Царица Йоанна-ИСУЛ“. Занимава се с хранене и диететика, стажувала е в клиники в Париж в отделения по диабетология, метаболитни и генетични заболявания.

Д-р Росица Чамова

д-р Росица Чамова, д. м
Специалист по Хранене и диететика
Катедра “Хигиена и епидемиология”
МУ – Варна

Д-р Чамова е диетолог и преподавател в Медицински университет Варна. Има над 25 научни публикации в областта на хранене, затлъстяване, хранене по време на бременост и кърмене. Член е на БЛС, БДХД (Българско дружество по хранене и диететика), БСДГХХ (Българско сдружение по детска гастроентерология, хепатология и хранене), ESPGHAN (Европейско дружество по детска гастроентерология, хепатология и хранене).Ина Данчева

Ина Данчева
нутриционист  

Ина е нутриционист и специалист по хранене в Топ Форма. Завършила е специалност във Великобритания : “Искам да помогна на възможно най-много хора в различните им етапи на живота да бъдат по-уверени и щастливи чрез правилния начин на хранене и тренировки.“

Д-р Веселка Гергова
Кардиолог, интернист

Д-р Гергова е кардиолог с над 35-годишен стаж и преподавател в Медицински Университет – София. Участва в редица Европейски клинични проучвания за лечение на артериална хипертония, дислипидемия, и профилактика на сърдечните заболявания.

д-р Траянка Григорова
Клиничен психолог и психотерапевт

Д-р Григорова е доктор по психология с над десет годишен опит. Член на Дружество по психоаналитична психотерапия и Българска асоциация по психотерапия. Автор на публикации в областта на афективните затруднения, психосоматиката и хранителни разстройства.

доц. Петя Димитрова
Институт по микробиология, БАН

Доц. Петя Димитрова е специалист в областта на имунологията. Работи в Института по микробиология към БАН и е специализирала в Германия, Италия и САЩ (Mayo Cllinic).

Основатели

Надя Русенова
съосновател и управител

За Надя здравословното хранене е страст и начин на живот. Те е убедена, че новите технологии ни предоставят уникални възможности за подобряване на живот на хората! 

Ипократис Пападимитракос
съосновател

Един от водещите консултанти по хранене в България.
с над 15 години опит. Автор на книгата “ИПОлогия на храненето”.

Антон Стоянов
съосновател

Антон управлява техническия екип и развитието на услугите на Топ Форма.


Slider