За нас

Мисията ни е да помагаме на хората да се хранят правилно, за да живеят по-добре.

Да ви помагаме да се чувствате добре е нашият начин да подобрим света. Убедени сме. че правилното хранене е изключително важно не само за поддържане на желаното тегло, но и за здравето, самочувствието и добрия живот. В Топ Форма вярваме, че здравословното , правилно хранене е различно за всеки, и е това хранене, което е балансирано, не ни създава проблеми, поддържа ни здрави и работоспособни и подобрява качеството ни на живот. Ако само успеем да променим начина на хранене, можем драстично да намалим преждевременната смъртност и да подобрим качеството на живот на много хора.

Екип

Специалисти и консултанти

С помощта на опитни специалисти в различни области, разработихме персонализирана услуга, която доказано и ефективно помага на клиентите ни да променят трайно хранителните си навици и да превърнат здравословното хранене в начин на живот . За 5 години сме помогнали на хиляди клиенти да открият своето правилно хранене, да се преборят с наднормено тегло, осезаемо да подобрят здравословното си състояние и да намалят риска от развитие на хронични заболявания.

др Райна Стоянова диетолог

д-р Райна Стоянова
експерт по здравословно хранене

Д-р. Стоянова е лекар, експерт по здравословно хранене и специализант по Ендокринология и болести на обмяната към Клиника по Метаболитно-Ендокринни заболявания и Диететика на УМБАЛ „Царица Йоанна-ИСУЛ“. Занимава се с хранене и диететика, стажувала е в клиники в Париж в отделения по диабетология, метаболитни и генетични заболявания.

Д-р Веселка Гергова
Кардиолог, интернист

Д-р Гергова е кардиолог с над 35-годишен стаж и преподавател в Медицински Университет – София. Участва в редица Европейски клинични проучвания за лечение на артериална хипертония, дислипидемия, и профилактика на сърдечните заболявания.

доц. Петя Димитрова
Институт по микробиология, БАН

Доц. Петя Димитрова е специалист в областта на имунологията. Работи в Института по микробиология към БАН и е специализирала в Германия, Италия и САЩ (Mayo Cllinic).

Ина Данчева

Ина Данчева
нутриционист  

Ина е нутриционист и специалист по хранене в Топ Форма. Завършила е специалност във Великобритания : “Искам да помогна на възможно най-много хора в различните им етапи на живота да бъдат по-уверени и щастливи чрез правилния начин на хранене и тренировки.“

д-р Траянка Григорова
Клиничен психолог и психотерапевт

Д-р Григорова е доктор по психология с над десет годишен опит. Член на Дружество по психоаналитична психотерапия и Българска асоциация по психотерапия. Автор на публикации в областта на афективните затруднения, психосоматиката и хранителни разстройства.

Д-р Росица Чамова

д-р Росица Чамова, д. м
Специалист по Хранене и диететика
Катедра „Хигиена и епидемиология“
МУ – Варна

Д-р Чамова е диетолог и преподавател в Медицински университет Варна. Има над 25 научни публикации в областта на хранене, затлъстяване, хранене по време на бременост и кърмене. Член е на БЛС, БДХД (Българско дружество по хранене и диететика), БСДГХХ (Българско сдружение по детска гастроентерология, хепатология и хранене), ESPGHAN (Европейско дружество по детска гастроентерология, хепатология и хранене).Виктор Светославов
Шеф-готвач, инструктор в Кулинарна академия HRC

Шеф Виктор започва обучението си в Кулинарна академия HRC след години на професионален опит, превръщайки интереса си към кулинарните изкуства в своя кариера.
Професионалният готвач Шеф Виктор е работил в САЩ, Холандия. Кулинарният му опит включва също различни позиции в България и хотел от веригата Кемпински в Германия.

В медиите

Топ Форма в медиите