За нас

Мисията ни е да помагаме на хората да се хранят правилно, за да живеят по-добре.

Създадохме Топ Форма през 2013-та година с мисията да успеем да помогнем на колкото се може повече хора да се преборят с излишните килограми, да превърнат здравословното хранене в начин на живот и да бъдат по- щастличи и здрави. От тогава до сега, сме помогнали на повече от 20 000 човека да живеят по-добре. Вашите успешни истории и благодарствени писма, са това, което ни мотивира и ни дава смисъл да продължаваме и да развиваме услугата си.

Вярваме, че методологията ни е успешна, защото съчетава различни фактори, кото имат значение за дъглотрайния успех и за поддържането на топ форма. Това са индивидуален режим, съставен от опитен специалист, леснота на изпълнението, постоянна подкрепа и помощ в организацията. Повече за начина ни на работа и метода, можете да видите на страницата какво получавам

Екип

Специалисти и консултанти

С помощта на опитни специалисти в различни области, разработихме персонализирана услуга, която доказано и ефективно помага на клиентите ни да променят трайно хранителните си навици и да превърнат здравословното хранене в начин на живот . За 5 години сме помогнали на хиляди клиенти да открият своето правилно хранене, да се преборят с наднормено тегло, осезаемо да подобрят здравословното си състояние и да намалят риска от развитие на хронични заболявания.

др Райна Стоянова диетолог

д-р Райна Стоянова
експерт по здравословно хранене

Д-р. Стоянова е лекар, експерт по здравословно хранене и специализант по Ендокринология и болести на обмяната към Клиника по Метаболитно-Ендокринни заболявания и Диететика на УМБАЛ „Царица Йоанна-ИСУЛ“. Занимава се с хранене и диететика, стажувала е в клиники в Париж в отделения по диабетология, метаболитни и генетични заболявания.

Д-р Росица Чамова

д-р Росица Чамова, д. м
Специалист по Хранене и диететика
Катедра “Хигиена и епидемиология”
МУ – Варна

Д-р Чамова е диетолог и преподавател в Медицински университет Варна. Има над 25 научни публикации в областта на хранене, затлъстяване, хранене по време на бременост и кърмене. Член е на БЛС, БДХД (Българско дружество по хранене и диететика), БСДГХХ (Българско сдружение по детска гастроентерология, хепатология и хранене), ESPGHAN (Европейско дружество по детска гастроентерология, хепатология и хранене).

Ина Данчева
нутриционист  

Ина е нутриционист и специалист по хранене в Топ Форма. Завършила е специалност във Великобритания : “Искам да помогна на възможно най-много хора в различните им етапи на живота да бъдат по-уверени и щастливи чрез правилния начин на хранене и тренировки.“

Д-р Веселка Гергова
Кардиолог, интернист

Д-р Гергова е кардиолог с над 35-годишен стаж и преподавател в Медицински Университет – София. Участва в редица Европейски клинични проучвания за лечение на артериална хипертония, дислипидемия, и профилактика на сърдечните заболявания.

д-р Траянка Григорова
Клиничен психолог и психотерапевт

Д-р Григорова е доктор по психология с над десет годишен опит. Член на Дружество по психоаналитична психотерапия и Българска асоциация по психотерапия. Автор на публикации в областта на афективните затруднения, психосоматиката и хранителни разстройства.

доц. Петя Димитрова
Институт по микробиология, БАН

Доц. Петя Димитрова е специалист в областта на имунологията. Работи в Института по микробиология към БАН и е специализирала в Германия, Италия и САЩ (Mayo Cllinic).

Детелина Стаменова
Психотерапевт

Детелина Стаменова работи като сертифициран психотерапевт, води коучинг сесии като корпоративен коуч. Като психолог се занимава по темите на тревожността, стреса, депресията, хранителните разстройства. Автор е на научни статии в областта, редактор на книги

Виктор Светославов
Шеф готвач

Шеф Виктор Светославов е професионален готвач с дългогодишен опит в България и чужбина, преподавател в кулинарна академия и жури в множество кулинарни конкурси.


Основатели

Надя Русенова
съосновател и управител

За Надя здравословното хранене е страст и начин на живот. Те е убедена, че новите технологии ни предоставят уникални възможности за подобряване на живот на хората! 

Ипократис Пападимитракос
съосновател

Един от водещите консултанти по хранене в България.
с над 15 години опит. Автор на книгата “ИПОлогия на храненето”.

Антон Стоянов
съосновател

Антон управлява техническия екип и развитието на услугите на Топ Форма.


Slider