В топ форма през лятото – превърни мечтата в план

 

Лятото е вече тук, а с това и желанието да го посрещнем в Топ Форма. За съжаление само желание не е достатъчно. Какво още е нужно? Нужен е план за действие.  Хората са казали – „целта е мечта с план и срок“. Ние можем да ви помогнем да превърнете мечтата си за топ форма в план. Много е лесно! Ако намерите първо начина как да стигнете до целта, времето за постигането й е просто цифра и допълнителна мотивация.

Ако сте опитвали много пъти да започнете диета „От понеделник“, но си давате сметка, че всеки понеделник сте се проваляли, то значи този път е по-добре да подходите различно. Не винаги можем да съобразим какво е подходящото количество храна за нас, не можем да разгадаем защо гладуваме, защо не се чувстваме добре и дори… защо не отслабваме при положение, че влагаме усилия. Доверете се на специалист, който ще направи промяната ви лесна!

Вижте какви са някои от ползите от спазването на индивидуален хранителен режим:

ХРАНИТЕЛНИЯ РЕЖИМ НИ ПОМАГА ДА СПРЕМ ДА МИСЛИМ ЗА ХРАНА

Човек прекарва средно около два часа на ден в мисли за храна. Всеки ден инвестираме време и енергия, за да решим какво, кога и колко да похапнем. Спокойно можем да използваме това време за други занимания, ако разполагаме с подходящия за нас хранителен режим.

Ако трябва да сме честни, всеки ще признае, че поне веднъж си е пожелавал да не трябва да мисли какво да готви и какво да яде. Това желание може да се осъществи с подходящия режим, съобразен с храните, които обичаме. В допълнение към спестяването на време, подходящият хранителен режим ще ни научи по лесно и бързо  да вземаме решения за храненето си, дори след като спрем да го спазваме.

СПАЗВАЙКИ ХРАНИТЕЛЕН РЕЖИМ, ПРИДОБИВАМЕ НАВИК ЗА РЕДОВНО ХРАНЕНЕ 

Редовното хранене представлява около 60% от един здравословен хранителен режим. Останалите 40% се отнасят до количеството и качеството на храната. Малко хора могат да се похвалят, че се хранят редовно, т.е. през 3-4 часа от момента на ставане до лягането.

Разполагайки с режим, в който е посочено всяко отделно хранене за деня, много по-лесно ще се справим с планирането и организацията. По този начин ще можем да се похвалим, че се храним редовно. А редовното хранене се отплаща щедро. То забързва метаболизма, намалява чувството за глад и ни помага да подобрим здравословното си състояние и линията си.

РАЗБИРАМЕ КОИ СА ПОДХОДЯЩИТЕ ЗА НАС КОЛИЧЕСТВА 

Няма човек, на който да не се е случвало да прекалява с храната. Всички знаем последиците – тежест в стомаха, лошо настроение, съжаление и така до следващия път. Спазването на режим, изготвен специално за нас от диетолог, ни помага да развием усет за това колко храна ни е нужна. Използвайки кухненска везна в периода на режима, неусетно се научаваме да измерваме необходимите количества на око. По този начин преяждането или недохранването остават в миналото.

Хранителният режим не е само за хора с  проблеми с килограмите. Той е за всеки, който желае да се храни здравословно.

Опитайте да спазвате хранителен режим, изготвен специално за вас, поне 30 дни и сами се убедете в ползите му. Ако все още нямате индивидуален хранителен режим, можете да го поръчате от тук. Само 30 дни са достатъчни да усетите, че промяната се случва. Предизвикайте се и вижте сами разликата!

За първи път ли си на нашия сайт?

Ако отговорът ти е да, радваме се, че ни откри! Нашата мисия е да ти помогнем да постигнеш или да задържиш перфектните килограми, като се храниш здравословно. Това е напълно възможно с подходящия точно за теб хранителен режим. Надяваме се да сме ти полезни.

Поръчай своя режим

Виж повече за програмата

Моля, проверете имейла си за линк за промяна на парола. Ако все още имате проблеми – моля, пишете ни на info@topforma.bg