skip to Main Content

#Хранителни съставки

С любов срещу излишните килограми

Беше ли полезно? Оценете ни!

0 / 5

11.02.2021

 

Никога не е късно да се изправите с любов срещу излишните килограми, или с други думи, да започнете режим, заедно с половинката си!

В началото, по пътят към постигането и задържането на топ форма се изисква мотивация и воля. Това пътешествие може да е по-леко и  забавно ако е споделено.

Ако сте решили, заедно с партньора си, да започнете да изграждате здравословни хранителни навици – вижте какви са предимствата, както и няколко съвета от двойки, които вече са успели да превърнат правилното хранене в начин на живот!

  • Преди да продължите, абонирайте се от тук за още полезни статии от нас и нашите специалисти на тема здраве, здравословно хранене и здравословно отслабване:

Да имаш постоянна подкрепа вкъщи

Множество проучвания доказват, че подкрепата е един от най-важните фактори за успех в борбата с излишните килограми.

Когато, заедно с партньора си, се впуснете в това пътешествие, Вие автоматично ще имате още някой, който да Ви подкрепя през цялото време.

Ето какво споделя Елена от Търговище, която свали 10 килограма с тримесечна програма: „ ...Започнах да спазвам програмата  от Топ Форма преди съпруга си. Седмица след моя старт и той се включи. Бих казала, че сега ми е много по-лесно. Когато пазаруваме в магазина, съпругът ми често ми напомня да се придържам към списъка и да не се изкушавам. Аз пък най-често му напомням да пие повече вода.

Общата цел сближава

Когато работите, заедно с партньора си, за постигане на сходни цели, това неизбежно ще закрепи връзката ви. Ето какво споделя Ана:“…Грижейки се за децата – първокласник и бебе на пет месеца, на нас със съпругът ми не ни оставаше много време да мислим за себе си. Откакто спазваме заедно програма от Топ Форма, освен че свалихме излишните килограми, сега готвим заедно, планираме семейното меню заедно и мога определено да кажа, че сме по-щастливи като двойка.”

Заедно изграждате здравословни навици

Много по-лесно е да си изградите нови здравословни навици, когато имате подкрепа в семейството. Нашата клиентка Галина споделя: „Откакто спазваме програма от Топ Форма, вече не само аз и мъжът ми, но цялото семейство свикнахме да закусваме. Преди доста често пропускахме закуската. Освен това, свободния ден стана любимата ни семейна традиция:)”.

По-здрави заедно

Промяната на навиците и начина ви на живот като двойка, ще се отразят положително и на здравословното ви състояние. Историята на Ива го доказва, ето какво ни сподели тя : „Повече от две години се опитвам да забременея. След тримесечната програма от Топ Форма, чудото се случи и забременях. Алекс в момента е на 2 месеца , а аз съм най-щастливата майка…“.

Разнообразното и балансирано хранене, както и поддържането на здравословно тегло, са ключов фактор за вашето здравословно състояние и това на любимия ви.

Сега е моментът да се погрижите един за друг и да направите крачката към здравословна промяна, заедно с любимия. Ако имате нужда от помощ, ние сме насреща. Поръчайте програма, заедно с партньора си, а нашите специалисти ще изготвят Вашите режими, съобразявайки се с факта, че се храните и приготвяте храната си заедно. Попълнете въпросника от тук>>

Други свързани статии:

Още от Топ форма

Коледни пости и хранителен режим

Ако сте решили да започнете пост, е важно през предстоящия месец, внимателно да подбирате храните, които ще служат за заместители на месо, яйца, мляко и други животински продукти. Постенето може да е полезно както за тялото, така и за духа,…

Прочети още

Искате да постигнете здравословното за Вас тегло и да влезете в Топ Форма след лятото? Здравословното отслабване несправедливо си е спечелило славата на бавен, труден и скъп начин за постигане на желаното тегло. Истината е съвсем различна и здравословното отслабване е по-лесният начин за…

Прочети още
Back To Top