Грах с гъби
Беше ли полезно? Оценете ни! |

Продукти:
- 1 глава червен лук - нарязан на ситно
- 2 чаени чаши гъби печурки, нарязани на тънко
- 1/2 чаша грах (ние използвахме замразен)
- Сол на вкус
- Черен пипер на вкус
- Червен пипер на вкус
Метод на приготвяне:
Задушете ситно нарязания лук. След това добавете измитите, почистени и нарязани гъби. Добавете сол, черен пипер и червен пипер. Добавете и граха и вода и разбъркайте добре. Покрийте с капак и задушете за около 10 минути – до готовност.
Когато сервирате, можете да добавите ситно нарязан копър или магданоз и натрошено сирене.
Добър апетит!
Ако все още нямате индивидуален хранителен режим, можете да го поръчате от тук.
Други свързани статии:
Още от Топ форма
Никога не е късно да се изправите с любов срещу излишните килограми, или с други думи, да започнете режим, заедно с половинката си! В началото, по пътят към постигането и задържането на топ форма се изисква мотивация и воля.…
МИТ 1 – МЕСОТО Е ВРЕДНО Има хора, които се чувстват по-добре, когато изключат месото от режима си и в това няма нищо лошо. Често, изборът на подобен тип хранене е продиктуван и от екологични съображения. Важно е, ако по…