Грах с гъби
Беше ли полезно? Оценете ни! |

Продукти:
- 1 глава червен лук - нарязан на ситно
- 2 чаени чаши гъби печурки, нарязани на тънко
- 1/2 чаша грах (ние използвахме замразен)
- Сол на вкус
- Черен пипер на вкус
- Червен пипер на вкус
Метод на приготвяне:
Задушете ситно нарязания лук. След това добавете измитите, почистени и нарязани гъби. Добавете сол, черен пипер и червен пипер. Добавете и граха и вода и разбъркайте добре. Покрийте с капак и задушете за около 10 минути – до готовност.
Когато сервирате, можете да добавите ситно нарязан копър или магданоз и натрошено сирене.
Добър апетит!
Ако все още нямате индивидуален хранителен режим, можете да го поръчате от тук.
Други свързани статии:
Още от Топ форма
Ако сте решили да започнете пост, е важно през предстоящия месец, внимателно да подбирате храните, които ще служат за заместители на месо, яйца, мляко и други животински продукти. Постенето може да е полезно както за тялото, така и за духа,…
Искате да постигнете здравословното за Вас тегло и да влезете в Топ Форма след лятото? Здравословното отслабване несправедливо си е спечелило славата на бавен, труден и скъп начин за постигане на желаното тегло. Истината е съвсем различна и здравословното отслабване е по-лесният начин за…