Грах с гъби

Продукти:

  • 1 глава червен лук - нарязан на ситно
  • 2 чаени чаши гъби печурки, нарязани на тънко
  • 1/2 чаша грах (ние използвахме замразен)
  • Сол на вкус
  • Черен пипер на вкус
  • Червен пипер на вкус
Инструкции:

Задушете ситно нарязания лук. След това добавете измитите, почистени и нарязани гъби. Добавете сол, черен пипер и червен пипер. Добавете и граха и вода и разбъркайте добре. Покрийте с капак и задушете за около 10 минути – до готовност.

Когато сервирате, можете да добавите ситно нарязан копър или магданоз и натрошено сирене.

Добър апетит!

Ако все още нямате индивидуален хранителен режим, можете да го поръчате от тук.

Кратко описание
recipe image
Рецепта
Грах с гъби
Публикувана на
Време за подготовка
Време за готвене
Общо време
Рейтинг
3.51star1star1star1stargray Based on 7 Review(s)

Моля, проверете имейла си за линк за промяна на парола. Ако все още имате проблеми – моля, пишете ни на info@topforma.bg