Пиле с грах

Продукти:

  • за 3 порции
  • 500 г пилешки гърди без кост
  • 400 г грах
  • 150 мл доматен сос
  • 3-4 скилидки чесън
  • 2 с.л. зехтин
  • 1 с.л. чубрица
  • сол, черен пипер и червен пипер
Инструкции:

Загрейте зехтина в тенджерка и задушете чесъна за минута. Добавете граха и червения пипер и задушете за още няколко минути.

Сложете пилето (нарязано на жулиени), чубрицата  и доматения сос и изчакайте да заври. Намалете температурата и оставете да ври под капак за около 30 мин.

Овкусете със сол и черен пипер.

Рецептата е подходяща, когато имате пиле и зеленчук по избор в режима си.

Ако все още нямате индивидуален хранителен режим, можете да го поръчате от тук.

Кратко описание
recipe image
Рецепта
Пиле с грах
Публикувана на
Време за подготовка
Време за готвене
Общо време
Рейтинг
51star1star1star1star1star Based on 3 Review(s)

Моля, проверете имейла си за линк за промяна на парола. Ако все още имате проблеми – моля, пишете ни на info@topforma.bg